KVÄLLS MUMS


usch va jobbigt de va att bära kartonger, och pensionärer kan vrkligen gå mig på nerverna !!!!
De e ngn jävla gubbe som har hans sån där med hjul...kommer verkligen inte ihåg va de heter just nu. precis där man går nr till källaren, och "entrén" till min trapp e verkligen lite :S Dom tror att dom kan göra hur dom vill för att dom e gamla, jävla ursäkter!!

Nu har jag en liten paus iaf, kollar på Gossip Girl och äter knäckemacka med keso och avokado :))
Sen ska jag knata iväg till mamma och hämta biln :(( usch ser inte fram emot de för vädret e juh inge att hurra för direkt !


PACKA, PACKA UPP, PACKA.....


Just nu, så ska jag börja bära kartonger usch :((
Ska passa på, nu när loppis grejjerna e i bilen och vi inte bärt in de till mitt förråd igen än, måste ta upp alla mina vinter kläder och mina skor,  så ska jag ju såklart bära ner lite sommar skor, och kläder :))
Jag som skulle ha en slappar dag idag, men har juh haft de hittills;) för sen måste jag nämligen GÅ till mamma där jag har bilen, med loppis grejjerna... Sen måste jag byta bilen, för MIN står på järnvrket :(( allt detta innan gossip girl, dags att börja !!

JAG, EFTERLYST?!


hehe, känns som de, typ vart har jag varit?
jag har ju int haft bloggtorka utan har massor att skriva om, för jag har ju gjort så mycket så att jag faktiskt inte hunnit blogga, inte vanliga fall kan jag säga att jag inte hinnr de, fast jag skulle ha tid om jag bara tog den men nu har varje minut varit värdefull och ingen tid har fått gå till spillo!!

och grädden på mosen, kan inte blogga som jag hade tänkt allt jag vill skriva och visa för jo, ja har gjort de igen... var f*n e min kamerasladd?! skräll huh ??

men bilderna får komma i efterhand :))
då ska ni bl a få se alla mina födelsedags presenter jag fått!! än så länge iaf, har inte hunnit fika med familjen än för även dom har haft fullt upp

men iaf, igår da..
Va ju på loppis med Emelie, gick inte lika bra som sist, om man tänker på slutsumman, för vi sålde allt så mycke billigare den här gången, annars hade vi tjänat kan jag lova!!! men jag fick ihop 450kr och de e igentligen inte pengarna jag e ute efter, de e att bli av med grejjer, först och främst kläder. Jag är nämligen en samlare så jag kan inte bara kasta jag tycker att de e jättte jobbigt :(( så de känns helt klart bättre att få lite pengar, ha lite roligt och sådär :)) för ni ska veta vilka idioter man kan stöta på!!
berättar inte för mkt men ni kan juh få ett ex ;))

emelie va ute och rökte så jag passa på att hänga upp lite mer kläder på klädställning, då kommer det en tant som hälsar JÄTTE TREVLIGT! och jag va självklart lika artig tillbaka.. sen kollar hon på en stickad kofta som e riiiktigt snygg!!! sen säger hon HM, SKRÄP! med en snorkig röst och går därifrån, ja lovar hakan häängde i golvet :O

Hade 20 års fest igår, mer om den berätttar jag när jag hitta kamera sladden, men jag vill iaf säga till ALLA SOM VA DÄR tack så jätte mycket!! För att ni gjorde min födelsedagsfest till den bästa jag haft.. Jag kan inte förklara hur bra kvällen var! Den kunde absolut inte bli bättre än den blev, ni e guld värda!
Älskar er! <333

...

för många är helgen den bästa tiden på veckan.. jag hatar den !


AUTUMN SAFARI



GÅRDAGENS SHOPPING




Kunde inte låta bli att fynda lite underkläder, avdelning va ju ändå precis bredvid herravdelningen och jag va juh ändå där för att hämta en ny skjorta :$ Så köpte jag nya strumpbyxor till imorrn, brun utan sol spray till fejjan, och en ny halsduk även den till fyndpris ! :))


29 OKTOBER


Grattis på 18 årsdagen Malin! <3
Hoppas du firar rejält, kommer ihåg när jag fyllde 18..
Vi skulle hyra lokal tillsammans, vi hade ju någon period där alla tjejerna när vi hyrde lokal titt som tätt.
Vi skulle fira vår födelsedag tillsammans va ju lättare att hyra tillsammans med någon än själv :))
Men jag svek orkade inte fixa värsta pang partyt och hade fest hemma ist, kunde knappt slappna av för att jag bara sprang och städa och va orolig för huset.. Bra de hade varit med den där lokalen..


IMORGON SMÄLLER DET!


Tjohoo, dålig update idag, har knappt varit hemma
Imorse blev de direkt från babe till kga, solning, lite shopping (får ni se imorrn) bytte Tobias skjorta till en marin blå som han är super snyyggg i!! Köpte en kaffe maskin till jobbet så nu ere kaffe latte som gäller ;)
Åkte hem, plocka upp Emelie, drog te banken sen färga hon mitt hår mörk choklad brun färg, ni får se imorrn :)) blev skit snyggt! och kommer passa as bra till min klänning på lördag
Sen blev det affären och köpte grejjer till smörgåstårtan som är beställd imorrn

Det blev kväll, hem till baby och jag fick en förskotts present av dom tre han köpt!! Min älskade älskling!!
Jätte fint halsband som jag ska ha på lördag, älskar det!!



Men nu blir det sova!! jobbar förmiddag och har förövrigt en lång dag att vänta med både roliga och mindre roliga planer!! Puss på er :))

GÅRDAGENS MYS OUTFIT



PLANERING



2..3.. DAGAR KVAR


yes , såhär i slutet av oktober blir det alltid mycket,
Sabina Engström fyllr 20 den 26 alltså hon har ju redan fyll <33
Vi har namnsdag idag ! :)
den 29 på fredag fyller jag 20!!

Och jag har så mycket planerat just nu så de värker i huvve!!
Tur att jag varit ledig idag och är även det imorrn. För här krävs planering :))
Sabina åkte precis härifrån och vi har suttit och planerat inför festen vi ska ha på lördagn ;)
Så nu står menyn kvar men de finns fortfarande massor att göra!

tur att jag har baby, så jag kan släppa allt och slappna av lite :$

NAMNSDAG IDAG !


Sabina är ett kvinnonamn med latinskt ursprung, och betyder sabinsk kvinna haha ;))
Sabinerna var ett fornitalienskt folkslag som levde i bergstrakterna.
Namnet har använts som dopnamn sedan 1500-talet och hade sin topp runt 1990 talet då namnet nådde 50:e plats i popularitet så dom flesta med detta namn är under 25

Sug på den ni ;))
och glöm inte att säga grattis till MIG såklart :$

JUST NU


Sitter med en kopp te och kollar på Desperate Housewives
i pausen ska jag göra mig iordning och packa neccesären för babe kommer snart hem från Karlstad han har varit på hockey.. tur att vi inte gör allt tillsammans ;)) ♥

GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN BIJNIS <3



Älskar dig gumman hoppas du haft en super dag!!
bli inte arg för bilderna, har inte min dator så utbudet va inte så stort ;) <3


I LÖRDAGS

Uppe med tuppen, 20 över 7 faktiskt!
Fick ju lite extra att göra eftersom både Carola och Birgitta va sjuka så blev det bara jag och Emelie som hade cosmopharma visningen på station, som förövrigt gick mycket bättre än förväntan, så det blev extra packning för min del

jaa, va ska jag säga mer om visning, kommr en till snart för er som missade den som var, då kommer vi ha lansering av våra nya produkter!!


I FREDAGS


Fredagen var jag ledig, så efter att Emelie hade haft förmiddags passet drog vi in till örebro, hon skulle köpa en resväska till Thailand, och hittade en as snygg från reebook
Då passade jag på att hitta en 20 års klänning, väääärsta fyndet, och den färgen som jag letade efter när jag skulle köpa en klänning till nyår förra året! haha aja, fick den till slut, men ni får ingen bild och avslöjar int färgen heller, de blir en överraskning :))
Så nu vet jag hur hela outfiten ska se ut, förutom sminket men de löser sig
Emelie va lite sotis för att jag hittade ett sånt fynd ;)) även om hon inte tyckte om färgen, men jag har en skarp bild av helheten och det kommer bli as snyggt!

Resten av fredagen blev lugn :))

OUTFITS

Igår och idag


LITE SHOPPING


Ledsen för dålig update, i helgen blev de lite mycket så tänkte skriva om helgen igår när jag var på jobbet men då var de massor och göra å nu sitter jag här hemma, har jobbat förmiddag. Varit iväg och köpt hårfärg (förberedelse för lööööördag) och ska snart iväg och jobba lite på brännan. Så får vänta ytterligare med uppdateringen från helgen!
Köpte ny glanssprej i fredags, hoppas den e bra för de va ingen billig peng!



Har även köpt en present till min piga som fyller 20 år idag <33

GÅRDAGENS KVÄLLS OUTFIT



VÄNSKAP


Jag tycker dt är konstigt att man inte saknar att umgås med vissa prsoner som man va vän me förut..
Det bevisar ju bara hur liten den vänskapen faktiskt var, eller ?

Vissa personer saknar jag verkligen, och dom hade man juh så himla roligt med hela tiden :)
Visst kan jag göra något åt de, höra av mig å fråga fall man ska träffas hitta på ngt, men de har jag int gjort.. tiden har inte räckt till
men om det är vänskap, på riktigt, då spelar de ingen roll hur länge man väntar innan man lyfter på luren för när man väl träffas... Då ere som om man såg senast dagen innan!

Jag vet var jag har mina av dom vännerna, och jag hoppas de e samma känsla för dom. Men de tror jag faktiskt :))

Ni andra däremot, jag nästan skämms över tanken att vi umgicks...
vissa bara e, andra så jävla fake
skulle vilja skriva så jävla mycket, men ja gör inte de då tar ja d hellre irl md personen :)) till skillnad från dom jag skrivr om! spottar på er

Och om folk kommenterar, skulle ja vara tacksam om ni skrev vilka ni var, även om jag vet de i många av fallen så ska alla andra med få se hur omogna ni , så anonyma kommentarer, räkna inte med att få vara kvar i detta inlägg utan stå för vad ni tycker!

kisses // S <3

LEDIG FREDAG

Gormorgon!
har alla sovit bra?
De har inte jag... Vaknade en sväng vid 5 tror ja hon va, somna om lite sen vakna jag halv
8 igen då bestämde jag mig för att gå upp. Tänkt göra lite frukost, de blv gröt va gott! :)) men iaf, de första ja ser  snö från köks fönstret!



Jag prata juh me Gud och han lovade mig att jag inte skulle ha snö innan min födelsedag... Eller om de va på min födelsedag? Vilket som, så vill jag ha en toorrrr(!!!) födelsedag med sol och löven blåser omkring lite.
Det perfekta höstvädret!

Efter två någon gång åker vi till örebro,, så va ska jag göra fram till dess?
Jag ska juh iaf göra mig iordning, och gå ut och gå, å hämta bilen på station

LYXFÄLLAN


Nu e de reklam igen, somjag tycker de e precis hela tiden, men jag säger bara de., Jag tycker lyxfällan e jätte kul att titta på men de här avsnittet slår juh allt den här tjejen e juh hur söt som helst å bara lever precis som hon vill har ingen inkomst alls men lever som om hon vore rik! haha



ni måste se de, kolla om de går repris eller på tv3play

HEMMA FRÅN MINGEL KVÄLLEN


yes nu har vi låst station och nu e jag hemma :))
Tänkte lägga upp en bild på kvällens outfit med jag har kamera sladden i min andra väska som e på station så ni får en bild imorrn,

Det var väldigt trevligt på Arena iaf och Emelie trivdes med, ska nog ta med henne på nästa event också för hon passar in att springa omkring och kolla på saker och mingla omkring med mig som vi gjorde ikväll ;))
Först blev vi välkomna med glödd, å va jag har längtat efter denna mysiga dryck!
sen gick vi in och hängde av oss jackorna, så va de en liten "tips promenad" som handlad om Arena förstås, tur att mamma va me som kan lite om dom
så fick vi ett himla gulligt örngott som ni får se imorrn också,
sen blev det massa god plockmat, god dryck såklart;)) sen blev det kaffe med lite choklad och baileys (stavning?)
hittade världens goaste morgon rock, en sån jag har fluffig och goo! i den perfekta latte beiga färgen, och hittade även underbara drinkglas från boda nova som skulle passa perfekt till min lilla samling

Men det blev inga köp och det är vell tur det för imorrn bär det av till örebro med Emelie och Emma, dom ska bl a kolla efter resväskor till Thailand och jag ska kolla efter den perfekta klänningen till min 20-års dag!

nu blir det lyxfällan :))

HEKTISK TORSDAG




Just nu sitter jag och äter frukost, har redan hunnit vara på kronhallen och handlar, hämtat ägg på station och när jag ätit klart ska jag duscha laga mat diska göra mig iordning, och lite små saker frågan e hur ja ska hinna allt de här innan 2.. hm får lägga på ett kol!

Idag jobbar jag eftrmiddag men slutar kvart i 6 för vi ska på vip kväll på arena, tror de e i deras nya lokal me :)) hoppas de för ja har inte varit där än!
Förra året tog ja me Sabina, i år följr Emelie med :))

Men nu måst jag greja!!

JUST NU



Sitter och äter värsta frukosten , lite hungrig :$
Funderar på vad som händer idag... Efter jag käkat så ska jag göra mackor as usual
Jobbar fram till klockan två, och senare ska jag va me babe, men vet inte riktigt när han slutar skolan och så , så va blir de fram till dess? Have no idea
Idag känns de som de e en sån här dag som bara finns där, kommer inte vara något speciellt och innan man vet ordet av de så ere dags att sova, så därför kanske jag ska se till så de verkligen händer något .. Men frågan e ju bara vad...
Måste iaf berätta om mitt ägg
trög ja e ja vet ;), Men jag kokade ägg förut och hade på mackan och jag lovar jag hitta de PERFEKTA ÄGGET!  i vanliga fall kan juh ägg gulan va lite överallt, de här e första gången i mitt liv som jag dela på ett ägg och ägg gulan va EXAKT i mitten, precis på millimetern lixom.. tänkte ifall ni ville veta :)

hm... undra om man ska baka något idag me, mammie tyckte de så får vell se om de blir ngt :))


TodayS Outfit




TISDAGEN


Som ni kansk märker hände de inget spciellt idag så har inget roligt att berätta om direkt..
Eller har en sak men ska snart sova så jag tar de imorrn :))
Väntar på att Desperate ska börja igen då de e reklam, men ska nog föna håret så länge

Cya tomorrow <3

BLÅBÄRSMUFFINS


Idag har jag haft sånt himla ös i kroppen :))
Jag kom upp i tid och va inge stressad eller något sånt imorse
Har tagit emot tidningarna på jobbet, gjort mackor, fyllt på varor och massa annat

Sen helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle baka!
Vi brukar ju bara baka på helgen men ja bestämde mig för att göra blåbärsmuffins eftersom vi hade blåbär här :))
Ni får inte se någon bild på dom för dom blev så fula ;P
Dagen har iaf flöti på bra och jag slutar om en timme...
JUST JA! Provade att göra toast idag med för att se hur lång tid det tar och så, så snart kan man nog knapra på de med här på cafét

Senare blir de iaf en lång skön dusch,
hinner inte träffa babe något idag för han skulle göra Risk 1 för körkorte som skulle ta hela dagen typ :((
Men då får jag lite annat gjort, så jag ska leta reda på Emelie efter jobbet, du svarar ju inte i telefon köna! Så ska jag dra med henne te kga för att handla sen sticker vi och köper ingridienser för smörgåstårtan som är beställd till imorrn :))


Nu fick ni lite onödig info om min dag, de kanske dyker upp något roligare att berätta om lite senare!
kisses // S <3

SPION


ujuj, vänta bara de här ska bli roligt ;)
har en liten plan, men den kan inte utföras fören om några timmar skulle ja gissa på

allt för att göra vardan liiiite roligare


PAKET


Äntligen fick jag mitt efterlängtade paket från Cosmpharma med våra namnskyltar till Lördag :))
Då har vi Cosmopharma visning på cafét i vänthallen för allmänheten, man får komma och gå som man vill mellan kl 10.00 och 18.00. Det är för både kvinnor och män och man har chansen att fråga om det är något att man undrar över, man kan prova på köpa på plats och beställa, man har också chansen att bli sminkad! Dag eller kvällsmake :))
Så passa på om ni ska ut på lördag ;))
CHECK IT OUT!


Lägg märke till att dom e rosa för vi stödjr Rosa bandet
Det kan du ocks göra! Genom att beställa av våra bästsäljare, man kan även beställa Rosa Bandet att sätta på jackan eller liknande


HAHA BÄSTA KOMMENTAREN


Vissa e juh så jävla roliga, och man kanske inte tänker på de men de e juh alltid någon som säger något sådär jävla dumt varje dag som man bara börjar skratta åt. Ska nog börja skriva på bloggen vad såna saker kan va :)) Men risken finns juh att ingen förstår, för att man måste höra de själv för att förstå de roliga.

Jag - Jag tycker de e så synd
En stammis - hehe Äh bry dig inte om de där
Jag - nej men på riktigt jag tycker de e synd
En stammis - Jaha... nej de gör verkligen inte jag!

Ingen som fattar de t ex, men om ni hade hört de irl ;D


KAOS


Innan jobbet "imorse" var ja på en fika hos Emma, och sen när det började närma sig att åka till jobbet sa ja till henne att ja inte ville jobba, fleraflera gånger.. Sen tillslut sa ja de att de känns som de kommer va ngt på jobbet idag. Och visst var de vell de

Förut satt ja i telefon me ngn snubbe från bussgods i typ två timmar, först var de han som skulle informera om ngt sen behövde jag fråga lite och han själv visste inte riktigt svaren på allt för att han var vikarie för att den som brukar jobba ist för han hade skada ögat! eller ngt liknande, nej hjälp ja kan inte ens förklara allt med ord här på bloggen, de va så mycke me de där himla bussgods. De kom alldeles lagom till Sabina (som är bussgodsansvarig) åkte till Cypern, stackars krake ja kommer juh flyga på henne direkt när hon kommer hem om allt de här  ;P

btw gjorde klart den andra ljuslyktan förut för att få annat att tänka på, så nu finns dom här i butiken att köpa 15kr st :)

FLANELL SKJORTA



MÅNDAG IGEN


Hallå där, sovit gott? :))
Det har jag, som vanligt hemma hos hun!

Men nu sittr jag hemma i soffan och drickr en kopp kaffe, har precis dammsugit så duktig känner jag mig idag! För jag ska snart renbädda sängen också och när jag e klar me maten ska jag diska :)) (idag blir det lax och grönsaker, ovanligt va?)

Ibland är det bra skönt att jobba eftrmiddag när man känner att man kan gå upp tidigt och bara göra de man ska!
De e nog bra att jag har en bra måndag, med tanke på att min Bijnis åkte till Cypern inatt =/ Så den här veckan blir det jobb kan jag lova!!

Men nu ska jag bädda sängen, kommr nog en TodayS Outfit om jag hitta något lämpligt att ta på mig, har nämligen en bad hairday så de skulle inte förvåna mig om garderoben inte va på min sida ^^,

Cya later!

....



Va ju synd att sladdarna va tvugna att synas på bilden, har inte hunnit få bort dom än


HOPPAS PÅ BÄTTRE SÖNDAG ÄN LÖRDAG


Jag har kommit på att lördagar de e inte riktigt min dag... Alla säger åhh  nu er söndag.. puust
typ så känner jag fan om lördagar, dom suger i min bok

men ny dag så nu ska ja glömma skit dagn som va igår , positiv huh ?;)

Vaknad halv nio, då drog ja på kaffet sen tog jag me Tracy ut :)) och parice skrek som en liten bebis när han inte fick följa med. Det gick faktiskt bra ute jag hade hnn till och med lös! skulle dock inte tro att hon märkt något.. "oj va lång kopplet blev helt plöstligt" de va nog snarare hennes tanke, idag lär jag henne klättra  uppe i träden me :)) FUNDERAR skarpt på att chansa trots att de e en stor risk.. men jag kanske ska börja ha, iaf henne, ute.. men har inte riktigt bestämt mig än =/

Nu har jag iaf käkat en banan och sitter å dricker lite kaffe, så ska ja vell ta tag i lägenheten idag, som jag förövrigt e så jävla trött på vill inte bo här mer... men jag ska nog inte flytta fören jag ska till hus. Vill int börja leta eftr en ny lägenhet

KAN INTE KONCENTRERA MIG


Shit jag kommr aldrig kunna bli klar me dom där flyersen om inte huvvevärken släpper ;(
Har suttit och pysslat lite med en grejj ist, men kan inte ta kort på de fören de e städat här hemma,
(mitt EEEEEEEEE på tangentbordt börjar gee upp)
Tror jag åker och hälsar på Sabina en sväng och tar en kaffe... så kanske skrivandt kommer när jag e där
Men jag kan inte stanna för länge för som sagt min katt tror att hon e en hund och behöver ganska mycket uppmärksamhet

finns på mobiln :)

BEHÖVER MER ÄN 24 TIMMAR


Speciellt idag....
Inte nog me att jag och hun vakna sent, vi började dagen med en film iofs inge fel med det de va mysigt!
Men sn får jag världens jävla migrän som fortfarande sitter i och jag svär, jag har nog inte haft såhär ont i huvudet sen jag hade migrän första gången och det är 7 år sen!!
Så jävla hemskt :'(
Så undrar jag juh när de ska gå över, om 1 timme, 2,3 5? då försvinner ännu mer av dan, så typiskt..
Vill juh göra någon nytta under tiden, blir så deprimerad när jag läser alla andras bloggar, dom verkar ha så mycke tid ?   Ser hela tiden hur alla e i tvättstugan, städar å grejjar sen hinner göra mycket mer. Och själv sitter jag i  min lilla stia och hinner knappt gå upp på morgonen innan jag ska gå och lägga mig igen....

Får vell försöka sätta mig och göra Cosmopharma flyers som skulle varit klara och mailade igår...

MJUKISAR




Personligen tycker jag kanske inte att man har mjukisbyxor på jobbet för de lätt kan se slaffsigt ut.
Men as long as you make it look good
Skulle juh aldrig ta på mig mjukisar och sen kanske en munktröja !
De e verkligen inte jag


LJUSLYKTAN E KLAR


Ja lovar, de ser så enkelt ut men de va så himla knövligt så jag blir nästan ledsen när jag tänker på att jag ska göra en till likadan...
Men resultatet blev ganska bra så de får ja vell va glad över iaf


JUST NU


Håller på och gör två små ljuslyktor, och jag säger de, vilket jävla pill! Jag har lim över hela fingrarna och vet inte hur många gånger jag limmat fast dom i bordet ;(
Men nu e glasen så kladdigt av lim så jag måste vänta lite innan jag gör ngt mer, så jag har precis ätit, kycklingsallad blev det idag, *mumma
Så nu ska jag gå och plocka lite med varor och så får vi vell se om jag hinner klart me den där lille jäveln, då kommer de iaf en bild :))


HÄMTADE FEL UNGE PÅ DAGIS?


Jag har inte läst de så e inte så himla informerad hörde bara lite snabbt på radion,
det var en morfar som hade hämtat fel unge på dagis?!

För det första, hur fan kan dom lämna ut fel unge ? Alltså, jag vet juh inte hur de går till men säger man inte typ "hej jag ska hämta, elin jag är hennes moster"  eller a, om man inte brukar hämta ungarna?

För de andra hur fan kunde han upptäcka att han hade hämtat fel unge när dom redan var hemma? Alltså ja vet inte "vad" han skulle hämta men han kom iaf hem med en treårig flicka, herregud säger jag bara, jag förstår inte hur i hela havet kan något bli så jävla fel :S  Visst om de va vääärsta grandpa' lixom senil å grejjer säger vi, men ändå? 
shit skullle inte våga lämna min unge på dagis, vem som helst skulle juh kunna komma och säga att den ska hämta någon så ere värsta pedofilen igentligen

Jag är chockad! Skulle skämmas om jag jobbade där!!

TodayS Outfit



GONATT


sweet dreams blogg you tomorrow :))


DÅ VAR DAGEN AVKLARAD


*  Har gått himla fort faktiskt, imorse hämta jag Tobias från skolan så tog vi en mys frukost som jag självklart var tvungen att förstöra lite , förlåt ;$
*  Senare fixade jag lite hemma, plockade ihop pyssel grejjer och så som jag skulle ha med till jobbet
*  Jobbade eftermiddag och fick min tjusiga tavla iordning gjord :))
*  Fick besök av Emelie och andra, trevligt trevligt
*  Skjutsade hem henne och nu e jag själv hemma :))

Och så planerna för kvällen
Ska göra mig iordning snart, ta på pyjamas och så i väntan på att Kungarna av Tylösand ska börja, brukar inte kolla på de men de e juh bara för roligt!

så ska jag vell göra iordning morgondagens lunch eftersom jag tar en förmiddag på jobbet , plocka lite i vardagsrummet grejjerna från ullared ligger fortfarande över hela vardagsrums golvet :$
sen måste jag ta reda på en
KRUKA SOM TRACY HAFT NER! ;( ska kolla imorrn fall de finns en likadan så jag kan köpa en ny....

jaja, lite onödigt och väldigt tråkig info men har inte direkt hänt något speciellt idag

TAVLAN E KLAR!




RIKTIGT stolt faktiskt :)) blev mycket bättre än jag hade förväntat mig för att vara "den första" tavlan :)) har juh bara gjort ramar förut


SKA GÖRA EN TAVLA


Nu e ja på jobbet tog me grejjer hit så jag ska försöka göra min första tavla :)) har två idéer för en liten och en stor får vell se hur de går me dom :)) Men har iaf gjort en till "flaska"


TodayS outfit



HEMMA


Kom precis hem från kga, de va skönt att umgås lite med Fiia, allt e så lätt när man e me henne. Går inte å tänker på en massa skit utan jag fick verkligen min lediga dag, och lite nya underkläder förstås ;)) köpte lite mer pysselgrejjer också



Men snart ska jag åka igen, ska bara byta om och grejja lite så åker jag till baby! Blev lite sent idag men han behövde ändå plugga lite te körkortet, så dutti så ;) Imorrn jobbar jag eftermiddag och innan de ska ja vell fixa lite hemma, gå ut lite me kissen och göra matlåda som jag kan ta med, blir säkert en sallad, för ja fick lite ny inspiration till att "laga mat" från Nathalie när vi va i göteborg för hon hade gjort en såå himla god sallad av ingenting typ,

Så köpte massa smaskigt i affären förut, bara massa nyttigt! och gjorde mig ett "litet" smakprov, som vanligt blev de för en hel släkträff så tar med mig till Tobias sen för den lär juh inte va lika fräsh imorrn ;o


Kycklingsallad men avocado och fetaost

KGA MED FIIA




Litet snabbt inlägg, har precis gjort mig iordning och de blev min nya flanell skjorta :)) Älskar den, den e lite varmare me så skönt såhär på hösten.

Snart ska jag springa ut för Fiia kommer och hämtar mig så åker vi te kga och tar en fika, måste ta igen lite för vi har juh inte hunnit träffats sådär jätte mycket på senaste tiden, ska bli så skönt att bara va, liksom igår

Älskar livet just nu!!!
senare blir de babe <333


ULLARED


KLÄDER

KISSEGREJJER

PYSSEL
 
ACCESSOARER

SKÖNHET

ANNAT


AFFÄREN


Springer te affärn' en svänga, måste fixa ihop något att käka lite snabbt sen lägger ja upp resten av bilderna osv från gbg ;))

MÅSTE FÅ DE SAGT!


Jag tycker om att vara one of a kind faktiskt! De spelar ingen roll vad jag gör, så gör någon annan de sen, snälla ha lite egen fantasi? jag e så trött på de!!!
Förut kunde ja tycka de va kul när folk "såg upp till mig" "ville göra som jag" osv, (använder dom orden till en överdrivt bara för att ni ska förstå vad jag menar i mindre skala) men nu, ja e så jävla trött på de,...

Jag vill inte att folk köper de jag köper
Gör de jag gör
Klär sig som jag gör
ja va som helst?! vad man nu skulle kunna tänka sig,
och de värsta e att får se allt på deras bloggar, och stör mig allllra mest på, när dom börja blogga som jag göra. PLEASE!


BÄSTA KÖPET




Det här e de bästa köpet jag gjorde ifrån ullared! Jag bara älskar muggarna, speciellt den de står Hot Chocolate på för den har en liten "muggvärmare" me ^^, och de e något mer kul me den som Emelie upptäckte, chokladen e från Amsterdam! hahahaha

Just sitter jag i soffan fundera på om jag ska göra mig en kopp te, men vet inte om jag orkar och undrar varför mitt öga e så svullet? seriöst, de e som om jag har en blåklocka utan färg ;(( usch..

Nu ska jag försöka ta kort på alla dom andra grejjerna jag köpte på Ullared så ni får se de me! :))
Kissies // S <3 


Mobil blogg @ göteborg

Tjena, som ni kanske förstår blir de inte mycke bloggande idag. Men kommer hem ikväll eller inatt iaf, vet inte vilken tid Men de gör inge för ja e ledig imorn liksom idag :) härligt! Nu e vi iaf på väg till götet kommer ifrån ullared och de blev endel shoppat förstås, Men inte lika mycke som för cindy. Tycker synd om emelie bara som fick springa omkring me mig som ska kolla på allt, Men vi köpte några grejer som va lika så cute! Säger inte va de e för de kommer ni få se på bild :) e glad för cindys skull me för vi ska ju till göteborg av en speciell anledning, hon ska hälsa på nathalie, hennes kompis hon träffa i israel!

TIK TOK...


Ligger i soffan och har precis kollat på Djävulen bär Prada älskar den filmen, skulle kunna kolla på den om och om igen:)) Klockan går juh bara för segt iaf, ska nog sova en liten stund vi åker juh faktiskt inte fören klockan tre inatt.... hungrig e jag me, får nog be Cindy att vi åker förbi station en sväng sen så kanske vi kan plocka upp något ätbart till bilresan ;) nog för att folk tycker att jag äter hela tiden men när man åker långt måste man verkligen ha något att tugga på! aja ja kommer vell somna i bilen vilket som

INGE BATTERI


Bara så ni vet dog mitt batteri på mobilen nyss så de går inte att nå mig på den fören ja e hemma och har laddare, slutar jobbet kvart över 8!!

Kisses // S <3


TAROT

Hur det kommer att gå:

Havet: Positivt. Kortet kan tolkas på olika sätt: Andlighet, avstånd, avlägsna platser, väntan eller narkotikaberoende. Kortet betyder även djupa kärleksfulla relationer. Kärlek - du går in i en ny värld, känns det som, något som du inte trodde existerade. Detta är en mycket djup och sann kärlek. Jobb - många möjligheter finns på arbetet, kanske börjar företaget expandera internationellt. Pengar - det är gott om pengar, kanske lever du i lyx. Om du är sjuk, kan sjukdomen vara vattenrelaterad. Varning! Det finns en risk att förlora sig i drömmar och tappa kontakten med verkligheten. Kortet står i allmänhet med saker som sker utanför det egna landets gränser eller saker som har med ens framtid att göra.  


SNART 20 ÅR


Usch de går ju fan otäckt fort ;S Inte långt kvar nu.. och inte långt kvar till min Emelie blir 18 år <33

Önskelistan

* Tandblekning
* Mini laptop
* Touch telefon
* Pengar
ofc ;))

kom på igår att de e juh grejjer jag faktiskt vill ha, fast jag trott att jag inte vill ha något alls.
Fast allra helst vill jag ha ett hus! Mamma läs noga, ja vill ha ett LITET hus ;))

WHERE ARE WE GOING ?


Inatt åker vi, eller ah tidigt tidiiiiigt imorrn bitti, jag kommer va helt slut, jobbar hela dagen idag slutar lite efter 8 och då ska jag hem, behöver igentligen diska duscha göra mig iordning och hinna sova å allt !  Kommer bli lite jobbigt, men ja får vell sova i bilen :))
Sist min syster drog med mig någonstans, åkte vi mot norrköping va lite kul för ja har aldrig varit på den flygplatsen och inte i norrköping över huvud taget :))

Den här gången åker vi mot Göteborg, skönt när man känner igen vägen lite så man inte behöver åka vilse som sist :$



HÄR E MITT PROJEKT !


Eller ett av dom iaf ;)  alla bäckar små
Det blev vell inte riktigt den där stora gosiga halsduken som jag ville ha, för jag va så ivrig på att komma igång, dum som ja e så ja kollar inte ens om de finns tillräckligt med garn utan jag börjar bara sticka och de e självklart att garnet tog slut ! yeye, man lär sig av sina misstag , nu vet ja iaf hur man stickar en dubbel vikt fusk olle ;))


TodayS outfit



IDAG


Imorse hade jag en smörgås beställning på 30 mackor! dom skulle va klara 10 och ja börja kvart i, lyckat huh?
Fick börja tidigare och bestämde mig för att gå till jobbet, men de gör inge för imorse va vädret helt underbart! de enda som fattades va att solen sken annars va de värsta perfekta höstvädret, jätte skönt ute, lagom temperatur och massa färgglada löv överallt, love it !

Dagen har gått fortare än jag trodde den skulle göra, slutar om ca en timme och de kändes som jag nyss börja fast de va 12 timmar sen ?  Har även fått en hel del gjort idag så de kan ju inte bli bättre ! eller jo, de kan de ska nämligen va me hun ikväll och då kan vilket dag som helst bli mycket bättre än va den redan varit :))

Dags att grejja lite !



Bara för att ja e så bra fotograf funderar jag på att göra en tavla av den här bilden ja tog imorse, eller va sägs ?

JUSTE
har även gjort klart ett av mina små projekt ja hållt på me ;)) eller nästan iaf, har inte kunnat gjort klart när jag varit på jobbet för jag behöver en sak som jag har hemma men lovar att ladda upp en bild så fort de e helt färdigt !

Kisses // S <3

JAG HAR INTE BLOGGAT...


.. för att ärligt talat har jag inte haft någon lust..

Men dags att ta igen lite, under tiden som jag inte har bloggat har jag bland annat fått en ny kalender av mammie :)) såå himla jag !



Så har jag fått srapbooking grejjer av suss, tack så jätte mycket!
Ni får inte veta va som var i kartongerna men ni får se lite resultat av vad jag gjort eftersom jag inte riktigt håller på me de så har jag använt grejjerna till annat



Har även fixat en facebook!
och inte till mig själv utan den e för Bijna's Place ;)) Där kommer vi skriva lite erbjudanden, evangemang och annat roligt så gå in och bli vän ;D


MAKE IT A DOUBLE



INGEN RUBRIK


Can someone make these nightmares go away
They kill me..


TodayS outfit


GOSSIP


Idag när jag åkte från baby så var det fartkontroll vid OK, snuten hade redan plockade några personer såg jag, och nöjd som jag var att dom inte kunde ta laser på mig åkte jag och blinkade på varenda bil för att varna dom ^^, riktig skvaller kärring

ringde även mamma så hon skulle veta, sen stötte jag på en Cosmokollega i affären, så vi ställde oss mitt emellan drick youghurten och äggen och söla som bara den
Och när jag nämnde att de va fartkontroll berätta hon att de hade varit det på Svartå vägen under helgen och 14 st hade blivit av med körkortet! aouch... Better watch it !



Äntligen så har Desperate Housewives börjat!! Så nu sitter jag och kollar på det och gör min favorit syssla på kvällen ******* har tända ljus och dricker en stor kopp te, mysvarning ;)


5 OKTOBER


Idag var en underbar dag att vakna upp till, vaknade brevid min mest älskade och de kändes bara hur mysigt som helst!! Tjatade på han att han inte skulle missa första lektionen, vilket han gjorde, men igentligen innerst inne så är ja glad att han gjorde de :$ För då hann ja ligga och krama på honom liiiiite till, enda tills jag behövde åka för att göra mig iordning för jobbet ! 

Ikv e de DH förresten  :)) spännande de ska bli med säsongs start

Btw, Camilla ja ber om ursäkt i förväg för jag ska sno era kaffe koppar, lovem ;)
Kaffe koppar SKA vara stora

  

CASUAL



STICKER TILL HONEY!




Cya tomorrow <3


TRÖST ÄTER

Jag är en av alla dom stackars människor här i världen som tröstäter tex när jag blir rastlös och har traåkit.....
Och ni är några få av alla dom bloggläsare här i världen som får stå ut med mina korta , extremt tråkiga små inlägg när jag inte har något att göra ;))


FOTBAD


Hade juh inte tid att ta ett bad igår så tänkte att jag kan juh göra de idag , när jag ändå sitter framför tv.n så spar ja lite tid :))
Även här har jag produkter från Cosmopharma, bad salt som går att använda till så mycket mer,
Storsäljaren
foot gel, och foot cream :))


Ska även passa på att raka benen :$ (vilket saltet utblandat i vatten är suuuper bra till! lenare ben går inte att få, skrubbar juh lite med saltet också så att porerna öppnar sig mer) ifall att de blir lite mys me baby ikväll, ska försöka övertala han om att vi ska ta ett mysigt bad ♥ Men säg inget till honom ;)


WALKING SKOR KAN INTE ANVÄNDAS NÄR MAN JOGGAR?


Jag har så otroligt ont i benhinnorna så de va hemskt att jobba idag!
Kan få de ibland om jag verkligen gått extremt mycket men de har jag inte nu? Och jag e juh van att gå, men så slog de mig att jag faktiskt joggade häromdan, vilket inte händer alltför ofta
Så jag tänkte att de kanske e därför, vet inte om de e sant men jag har hört att man inte ska använda ett par vanliga walking skor om när man joggar eftersom dom inte e anpassade för de. Kan det verkligen stämma ? eller e de jag som e helt bakom flötet

Vilket som så fick jag iaf skippa min promenad idag :(( Men kanske går ut med katterna en stund sen, så nu sitter jag i soffan och har precis masserat in benen med min Muscle oil från http://www.cosmopharmas.com/se63863



Om produkten:

Ska säga det att den är suuuuperbra!!
Jag känner mig helt avslappnad i benen redan nu, men ska massera in ikväll igen innan jag går och lägger mig så är nog smärtan borta helt till imorrn :))
Luktar supergott och avlsappnande, och den verkar så djupt så jag kände skillnad efter bara några minuter, det som jag tycker är allra bäst är att även om det är en olja så sitter den inte kvar och blir kladdig, den sjunker in ovanligt bra! Precis som om man skulle använda en vanligt lotion, behövde inte tvätta händerna eller nånting, dom är bara lena och inte "feta" alls :))
Super bra om man känner sig stel, är öm och har ont eller att bara ha som en masser olja :))


Den enda nackdelen är att man måste massera en stund för att den ska sjunka in, men de e juh lite mysigt ;)) Fast e man lat och inte orkar de kan man juh välja att köpa Muscle Milk för den har precis samma efekt bara det att den behöver man bara smörja på lite snabbt utan att sitta och massera något :))

KANELBULLENS DAG


IDAG ÄR DE KANELBULLENS DAG! Who could guess?

Jag har aldrig vetat om de men ändå har det varit den 4 oktober ända sen året 1999
Dagen instiftades av Hembakningsrådet som ville fira deras fyrtioårsjubileum.
Syftet var att hylla vår hembakartradition genom att lyfta fram ett traditionellt och älskat bakverk.
Hösten är ju tydligen högsäsong för bakning i Sverige.

Vi på Bijna's Place firar genom kaffe och bulle för 15 kr
So enjoy ;))


JAG VERKLIGEN ÄLSKAR MINA NYA SKOR




MANIKYR + PEDIKYR


Idag blev det att hänga lite med Emelie, alltid lika trevligt, va bland annat och hälsade på hennes mormor , så jävla skön! :)



Nu blir de manikyr och pedikyr för att få de och låta lite finare ;))
Blir bara att måla på nytt, hade tänkt att göra de ordentligt med fotbad osv, men de tar sån tid och måste sova tidigt för jag har förmiddag imorrn så upp med tuppen alltså!

NÄSTAN KLAR MED STÄDET!


Gud va skönt de känns!
Fast samtidigt lite irriterande, har inte städat övrdrivet noga men de e städat iaf. Men de som e störande är att jag inte kan städa klart i köket, diskade juh men sen lagade jag mat så jag kan inte diska upp än för de andra inte e tort, och därför kan ja inte torka av bänkar och så, suck
Men badrummet är iaf som vanlig skinande rent i varje litet hörn!

och nu e ja så trött på min säng, så ja hoppas på en bra lön den här månaden och kanske lite hjälp från 20-årsdagen så kan jag skaffa mig min säng som jag har velat ha innan jag ens hade lägenhet!

De e den här sängen men jag ska ha ett tillbehör som står bakom sängen med utdragbara hyllor som nattduksbord, hittar ingen bild på den =/


SHOPPINGEN I FREDAGS



Vero Moda 250 :-   på rea


ICU 799 :-



Wildflower by Kenza 799 :-


TAR EN PROMENAD


Tänkte va lite smart och spara lite tid, fick inte tvättstuga fören klockan 12 så då går ja ut nu och städar klart under tiden som jag väntar på att maskinerna ska bli klara ;))


VAKNAT PÅ RÄTT SIDA


Good morning sunshines!
Snacka om att jag vaknat på rätt sida (låg tvärsöver dubbelsängen) Men de e juh helt undrbart att vakna tidigt utan att väckas av ett larm, ha ett gulligt sms från sin älskling på mobilen, solen skiner... Lägenheten ser ut som ett bombnedslag.. fick inte så mycket gjort igår förutom sovrummet och så rensa ja ut lite mer kläder ;))

Men idag känns de som de kommer bli en bra dag :D Kommer den bli skit bara för de säkert :$
Nu ska ja ta en kopp te sen ska ja springa ner till tvättstugan och kolla om de e ledigt

Kissies //  S <3

EJ PUBLICERAT


Skrev ett mobil inlägg förut som av någon anledning inte blev publicerat, inte ens sparat som utkast ? skumt..
Var iaf ute och gick lite me katterna, för ja har varit borta ganska mycket så dom har varit själva långa dagar och även över nätterna eftersom jag sovit hos min babe <3
Så då tänkte jag att dom skulle få lite extra uppmärksamhet och dom älskar ju att va ute så fanns inget bättre alternativ :))




Kom nyss hem från station för jag tog en riktig powerwalk dit förr att hämta bilen, tog en kaffe och snackade lite med Emelie :))
Så nu ska jag vila mig lite bara , sitter med mitt nyaste projekt och har Stockholms fashion week påslaget på tv:n samtidigt, sen ska jag ta tag i lägenheten och duscha osv,

Senare berättar jag om gårdagen och lägger upp lite bilder på shoppingen me mammie

Men vad händer ikv? Funderar på att försöka klura ut något roligt och överraska älsklingen, om han inte har några andra planer <3


SHOPPA ME MAMMIE




Synd att klockan e så mycket, har inte fått så mycket gjort idag som jag hade hoppats på, de gör mig lite stressad ; (
Men in till kga ska ja iaf och därför tar jag med mig mammie för att de e så avslappnande på nått vis att gå och kika i affärer me mammsen. Blir inte samma sak som att gå med en vän, dessutom hoppas jag vi hinner me en liten fika för nu va de längesen vi hade en av våra loppis lördagar fredagar

DOWN TO EARTH

Gårdagens shopping blev ton i ton med varann, underbart med nya koftor





RSS 2.0