dag 2

Första vill jag be om ursäkt för att texten är densamma hela tiden, skulle tex vilja skriva i fet stil och så ibland men jag skriver från surfplattan och jag tycker de e så krångligt. Jo, ja hade jume mig dator och ja tyckte att ja va såååå duktig, tills jag såg att jag hade tagit med migg min dator som inte fungerar! Grrrrrr!!
 
och imorgon ska jag försöka ta lite bilder på skolan där jag håller till, kan ju bli lite roligare att läsa då:-)
 
repetition är kunskapens moder. . . De e va curt tjatade hål i huvve på oss när jag gick sry utbildning. Han skulle behöva komma hit för här vet dom fan INTE va de betyder! Nej här e de nytt hela tiden och man bara kör på som när en hamster springer i sitt hjul och så får vi dessutom hemläxa på häften som vi inte ens går igenom och den läxan ska va gjord till dagen efter, lätt när man börjar 8 varje morgon och slutar 7 på kvällen! Men nu ska jag inte klaga för jag fick en väldans massa beröm på den NYA behanlingen vi gjorde idag;) dutta mig! Eller behandling va de inte utan ryggmassage skitsamma, lika stolt förde :$
 
men sen berättar hon att de bara e hem å plugga på de nya och innan honsäger varför frågarhon vem som e bäst på att hålla redapå nycklar? Ööhhhh? Va sjutton har de me massage å göra???
 
jo för imorgon förstår ni, då kommer inte läraren förens kl 10 ochdå ska vi ha gjort klart allt vi lärt oss på två dagar på varande och inte använda våra fusklappar utan kan vi inte får vifråga varann! Jamen lycka till sabina! "och glöm inte de å de å bla bla å där får man inte trycka hårt de e farligt å där får man inte hålla då kan kunden spy"
 
jag är inte speciellt trogen till gud, men ikväll ber jag enbön för att Ida ska överleva!
 
på tal om Ida, snygg tattooo säger jag och frågor om hon har en skorpion pp armen. Hon berättar att ja e den första som fattar att de inte e en kräfta, ne de e för jag själv e skorpion. Vi småpratar lite sen visar de sig att vi fyller på samma dag, hur ofta händer de?

dag 1 mot hudvårdsterapeut

Här har ni det! det "fantastiskt" lilla rummet jag ska bo i en hel vecka, de enda som saknas på bilden är spegeln och min stol. vilket skämt, höll på att smälla av igår när jag öppnade dörren
 
idag körde vi första racet av den intensiiiiiiva kursen, som jag fått höra hur många gånger som helst idag, näst efter "mycket antioxidanter ger rynkfria tanter" sug på den ni;)
Jag har en klass på 5underbara tjejer, eller 4 tjejer och en slapp tant om Mia skulle få bestämma vilket inte stämmer för att komma från en 41åring som ser ut att vara 25! Mia var dessutom min partner ida eftersom det bara blev teori fram till lunch sen skulle vi helt plötsligt göra våra första behandlingar på varann!
 
och jag kan lova att jag inte var den enda som såg ut som ett ufo och tänkte "va?? redan?!?"
 
5 timmar senare var båda parterna klara och då berättar läraren att vi gjort en behandling som ska ta max 30minuter
 
slut i huvve av all information, död i hela kroppen efter en ansiktsbehandling på 2,5h vinglar jag och tjejerna till ica för att köpa kvällsmat. Nu ligger jag i min lilla säng, i mitt lilla rum och tittar på kursboken som skriker "LÄS MIG!!!!"
 
kanske. . . om jag orkar efter duschen

intensiv första dag

Hjärnan e körd och ansiktet mosigt! Skriver ett mer detaljerat inlägg senare, nu måste jag äta något för idag blev de i princip bara frukost och lunch

första tågbytet efter en kvart

 man vore ju inte allt för bra om första bytet gick åt fan när de e i Laxå
Men har redan hunnit samla på mig två problem
1. Vägde väskan hemma och den kom upp i 19 kg! Så åker ja på att slänga upp handbagaget när jag e på Arlanda e jag ganska körd!
2. Kollade vädret igår och insåg att jag kommer behöva vinter jacka för att de e så kallt i Östersund, och va tror ni ja tog på mig? Skinnjackan såklart. .

mobilblogg

blir inget plugg såhär på kvällskvisten, går och lägger mig istället vore ju för himla trevligt om jag försov mig imorgon när larmet ringer klockan 7(tur att jag tar med datorn, för de här att blogga från mobilen är ingen höjdare!)

nervös så händerna skakar!

Åker till Östersund imorgon för att påbörja den lärarledda kursen jag ska gå
Och just nu e ja så nervös så de känns som jag ska spy! Har aldrig direkt haft resfeber, men just nu kan jag säga att jag lider något otroligt med er som brukar ha de!
Ska försöka uppdatera dagligen när jag är där borta så familjen vet att jag lever
Och så kanske jag kan sitta och skratta åt hur nervös jag va så småningom;-)

RSS 2.0