sister e hemma nu!

imorse mötte ja ekas kompis på station så tog vi min bil till kga och plockade upp maddie sen bar det av till arlanda!
Där mötte vi pappie och ekas pappie, sen vänta vi in dom två svartisarna :)
skönt att dom e hemma igen och nu åkte precis min älskade syster efter en fet pizza och lite choklad

imorrn bli det upp i tid och ut i skogen med lilla huban för å plocka svamp och snacka om allt och ingenting.
Love you!


ÅTORPSMARKNAD


I lördags var det åtorpsmarknaden och det blev ganska mycket shopping för jag mormor och mamma var där lagom till att det öppnade och då hade det inte kommit så mycket folk än, köpte lite små saker som en borste till kissarna, en plånbok (portponä) american muffin formar och en as snygg silvrig armbansklocka som jag ska lägga upp en bild på ngn dag när jag har ngt bättre än mobilen och ta kort me, köpte även den här som nu hänger i hallen



dålig kvalité jag vet.. Den är iaf från Farmor Tovas hjärtan och jag tycker hon gör så urgulliga saker! jätte duktig :) Men nu behöver jag lite hjälp, en miniatyr grejj kanske men man blir så blind när man håller på åfixar själv utan ett par extra ögon, så skriv en kommentar! om den ska hänga som på bild nr 1 eller 2, jag trooooor att jag vill ha den som på bild nr 1, den hamnar kanske lite nära dörren men jag tycker nog att det ser "renare" ut så skriv vad ni tycker !

1.


2.

dagens check lista

har precis tagit en lång varm dusch med kropps skrubb och hårinpackning, känner mig som ny ! :)

Nu har jag grovstädning av lägenheten att vänta, samt packning och diverse små fix inför helgens kolmården tripp.
Men först blir det nog en 20 minutare i solariet :) ngn som ska med?

dåligt med bilder, men FÖRSÖKTE faktiskt ta en härlig höstbild förut, då strejkar ju såklart webcameran..

käftsmäll

Fick en liten slap in the face där av syrrans kommentar, jag HAR faktiskt skrivit!
Men de har hamnat i utkastet :$ En dag vet ja att jag skrev va händer då?
Då behövde datorn startas om!

min lite kort om dagarna som varit då..
Har jobbat precis varje dag typ! I Tisdags var det vip kväll med Cosmo, ska försöka slänga upp bilderna ikväll tänkte jag, måste bara till mamma och hämta kamera sladden :) Och jag blev så taggad på den kvällen så tror att jag ska åka till Oslo den 15 oktober och vara med på en konferans där, de va ju så himla billigt och verkar as kul!
Förra helgen (har ju faktiskt inte skrivit på en hel vecka:$) va jag ute me the gurls. Jag hade jätte kul verkligen! Har inte haft så roligt på bra länge :) Och dessutom fick jag komma hem och sova med världens underbaraste!
Som jag förövrigt ska spendera hela helgen med! För imorrn efter jag gått lite på åtorpsmarknaden så bär det av till kolmården :))
från Nightshift förra helgen



have I lost it?

Om jag inte bloggar på ett tag så är det inte säkert att jag får kommentarer "du måste uppdatera" många säger de när dom träffar mig, har till och med skickat sms att jag ska uppdatera bloggen för att dom inte har ngt att göra!
På senaste tiden känner jag att jag tappat den lite, skriver inte på de sättet som jag gjorde förut och det har många kommenterat, att dom saknar min gamla blogg för jävlar vad jag skrev! Hela tiden, hade massor att skriva.. Och det var inte så att jag hade mer tid då, ett inlägg tog helt enkelt inte lång tid för att jag va mkt mer kreativ så de bara kom av sig själv,
har läst ett par gamla inlägg och tror jag ska läsa några fler, för det första är det roligt att gå tillbaka och kolla lite och så kanske inspirationen kommer tillbaka
För det är vell vad som hoppas på av er som vill att jag skriver mer ?

Svedd


sista dagen i Tel Aviv, eller vi har imorrn förmiddag med..
Men nu sitter jag och mamma på hotell rummet jag ska snart duscha lite å fan va ja har bränt mig!  Idag men ingen annan dag :S inte klokt ju, aja ikväll blir det förhoppningsvis käk på en resturang som jag vekrligen fassnat för!
Jätte lyxig, nära stranden på en upphöjnad och hela resturangen går i vitt och, halm (?) med små mysiga soffor osv
aja jätte fräscht och jag trivs som fisken i vattnet!

Det blev inte kortspel igår kväll istället drack vi lite vin på stranden och tog kort tills de blev mörkt




Shoppa lite


Nu ska vi leta efter shopping centret som vi va i förra året, så blir de stranden lite senare och ingen utgång ikväll för käk eller någonting utan det blir en flaska vin och kortspel på rummet :)

Hur intressant en händelse är beror på hur man beskriver den

de va iaf vad min svenska lärare printade in i mitt huvve under 3 års tid på gymnasiet

De e nämligen såhär, jag tänker inte skriva som man brukar "för att göra en lång historia kort" utan jag tänker göra en väldigt kort historia längre och förhoppningsvis lite djupare än bara några ytliga meningar,
det blev en kort dag på stranden idag för israelerna är nämligen lediga idag och då är ju halva befolkningen på stranden
Iaf så gick vi och käka lunch på restaurangen på stranden innan vi gick upp till hotellet
Maten var verkligen kanon god och personalen jätte trevlig så misstolka mig inte för de! däremot e de ju alltid lite sämre hygien på stranden vilket gör att jag tycker man ska vara extra noga med att torka av t ex borden som blir kladdiga lätt. Vilket igentligen inte ngt med saken att göra me nu är det sagt.

Vi bad om notan, vilket vi fick, vi betalade och som vanligt lämnade ca 10 procent i dricks vilket är vanligt om man är nöjd för er som inte vet. Är man super nöjd lägger man självklart mer och vise versa
Precis innan vi hinner gå kommer vår servitris ler och säger "you know, in Israel we uselly put 10 percent in tip" så vi börja fundera lite nervöst på hur mkt vi la, om vi kanske la för lite pengar eller så men de gjorde vi verkligen inte!

Hur fan har man mage till och komma fram å knäcka en så fräck kommentar och sedan säga dricksen e faktiskt min lön, aha so what säger jag. synd om dig skaffa ett bättre jobb! Jag beställde fan ingen dricks iaf och hon ska va glad för de hon får. Jag hade sån lust att  slita all dricks från henne och säga att jag kunde bärt in min tallrik själv!
Vilket jag såklart inte gjorde för att visa en liten gnutta respekt

Min åsikt är iaf, att dricks är något man ska förtjäna, man ska bli glad om man får mkt och fundera på vad man kan göra bättre om man får lite, kolla på folket man serverar och se vilken "grupp" dom tillhör, ta hänsyn efter de och absolut inte komma fram och säga som hon gjorde, tror hon verkligen , efter de hon sa, att vi hade lagt dit dom 3 kronorna som saknades för att det skulle bli EXAKT 10 procent över min fucking döda kropp!
Det e jag alldeles för envis för

Nu ska jag måla naglarna lite och längta efter min baby och bästis :)

trött chey



Eka staplade precis in på mitt och mammas hotell ru och cindy sitter redan ute på¨balkongen, äntligen!
Har varit hungrig på frukost i 40 minuter nu! ;(
Käka frulle sen blir de stranden och försöka sola utan solglasögon för nu börjar jag bli lika vit runt ögonen som n*grer är på händerna :$


trio


Nya strandklänningen




Sister <3


Bilder ikv

hellu!
just nu sitter ja på hotell rummet med en kopp kaffe efter en dusch och en heldag på stranden, love it!
men såklart, så hemma kär som jag e så saknar jag redan mina två bästa. Mitt hjärta och min roomie

Första dan vet ja inte va som hände då käka vell fröken irvin sig alldeles mätt och exakt kl 00.20 gick hon på toa, spydde lite stoppa ett tuggummi i käften och har mått prima ballerina sen dess :)

Igår blev de stranden upp till hotellet tidigt och sen gå på marknaden, har redan införskaffat mej ett par tofflor, två transparenta tröjor och en as skön strandklänning för bara 20 kr!

Förhoppningsvis spenderar vi kvällen som igår (alla fyra i sängen och spelar kort) så då kan jag nog passa på och slänga upp ett par bilder som vi har hunnit tagit hittils och så får ni se min BRUNA syster och min fina strandklänning :))

Hugs and kisses

bara 24 timmar på ett dygn..


Blir stressad, imorrn bitti kl 5 åker ja å mamma till arlanda och jag har så himla mycket jag måste hinna göra..
och på de, vill jag igentligen bara ligga i sängen hemma hos Tobias <3

Så bloggtorka i en vecka om jag känner mig själv rätt

Soffhäng



vaknade kl 2 inatt, och då va hela dagen förstörd, e helt slut och kom hem typ kl 6 då ja hoppade i duschen direkt, nu ligger jag i soffan och slöar å käkar sverige godis. Hoppas jag piggnar till snart de e ju trots allt fredag

Vilka jobb tillåter att man är lite sjuk?

tur i oturen kan man säga, klart att jag inte vill va sjuk men jag tänker inte ligga hemm i sängen och mögla sönder , tur att jag har sån tur imorrn ska jag få jobba nere på hambo så jag iaf har ngt och göra, och där finns ju inte smittorisken på samma sätt som att jobba på café

Tobias har ju tur som har haft lite planer idag, däremot har jag våldgästat Emelie, som förövrig har blivit min roomie sen hon flyttar, kan man ju tro iaf men vi bor ju faktiskt inte tillsammans vi sitter bara ihop!
vi har vell inte gjort ngt speciellt, tvättat lite kläder (vilka kompisar gör de tillsammans?) åkt och köpt koppar, hälsa på mamma, och ah ingenting alls! men ändå så har vi som roligast när vi inte gör något

tänkte att jag skulle lägga upp en bild på emelie hjärtat
;)



nu ska jag platta kaluffsen så den blir lättare att ha å hanskas me imorrn sen ska jag sova <3

RSS 2.0