HAHA LÄS

ELIN KARLSSON

"INFO UPDATE"


Har skrivit så dåligt pga att ja inte har ngt internet vilket ni redan vet om, och använder aldrig Tobias dator...
Annars brukar jag skriva från jobbet som ni också vet, men de ni inte vet är att jag inte jobbat på cafét den här veckan, har hoppat ner till Hambo en sväng, så räkna med lite dåligt upate en sväng kanske ifall jag kommer va kvar där nere, så länge jag inte har internet dvs..
Nu är jag iaf hos mamma, och ngn dag ska jag göra en liten "veckan som varit" :)

Kände mig en smula skyldig att berätta hur läget ligger till






<3


fyfan..

ta mig härifrån

SÅHÄR GÖR RIKTIGA KVINNOR NÄR DOM BAKAR ;)

Anledningen till att jag inte bloggat något idag är för att jag har bakat en massa hela dagen på jobbet :)
RESULTATET BLEV EN SPECIAL KAKA MED HALLON OCH GRÄDDFYLLNING

FRIDAY I'M INLOVE

Fifan snacka om ont i kroppen, jag älskar det! Kl 9 imorse brummade jag iväg till Kicki för ännu ett balett pass, och jag måste säga att redan efter två gånger ser jag själv framsteg! Börjar komma ihåg mer och mer och tåspetsen känns underbar!! förutom att annan vadd sökes!

Men nu sitter jag på jobbet och kvällen kommer spenderas med käre Sabina och Sandrew, vad som bjuds på vet jag inte än det återstår å se :))
Kisses



INTE OKEJ


PRIMA


Love it! Idag gick jag upp i tid för att hälsa på min älskade Kicki som fick hålla i ett litet danspass, tack för de :)) Blir samma sak imorrn känns underbart! Ska dessutom ta me Kicki ut och bjuda henne på en liten lunch innan jag tar eftermiddags passet på jobbet.

Men just nu sitter jag hos mamma och käkar, är här för att kika till hundarna lite så ska även kolla på stylisterna nu.
Efter jag har ätit drar jag till min älskade och senare ikväll hälsar jag på pappsen, och så ser min dag ut, Cya <3


BADMINTONEN IGÅR




man kan börja undra hur vi spelar igentligen, finns så himla många fler bilder som e as roliga, funderar på om jag inte ska slänga upp dom på facebook så man kan följa vår lilla turnering där ;)


LET'S HATE COMPUTERS

Sitter hos mamma nu innan vi ska spela badminton och vi ska snart äta majskolvar som jag hade med mig :))
Har kikat lite på bilderna från lisen (som bara går att titta på på mammas dator, om man ska ha bra kvalité)
Kan inte lägga upp alla nu för att jag måste byta fil på dom och då blir kvalitén dessutom mycket sämre, så jäkla sugit ;(
Som den här bilden... kvalitén gillas inte om man sett orginalet!
Men lisen e iaf så jävla söt på den här bilden! :D



MAMMAS HÅRDDISK

Sitter och rensar och går igenom all skit jag har på mammas hårddisk som jag sen ska lägga över till min egen, när jag köpte en dvs, men jag lär juh inte ha bråttom iaf.. Det är juh HUR MKT SOM HELST! kommer ta sån tid, mapp efter mapp efter mapp efter mapp... med kopior av bilder,,,, å massa allt ligger huller om buller och man hittar mkt kul ;)
Jag och Cindy på min "studentresa" till Grekland

<3


BADMINTON

Jag har varit med en gång och de va första gången när vi bara skulle träna, andra gången va ja sjuk och sist jobba ja. Men idag, då kör vi hårt för jag e taggad som aldrig förr att röra på mig! Idag e de andra sabina som missar =/ Men Emelie följer med! Fråga mig inte hur dom på hambo lyckades övertala henne men nu har vi en till dålig förlorare med på turneringen och inte bara syrran ;)
Kisses <3

UNDERBART

Minns knappt när jag var på danslektion, så på torsdag när jag är ledig har jag och Kicki bestämt att vi ska köra ett litet balettpass längtar grymt mycket :)
Här är introt från en av våra sista danser vi gjorde i skolan <3
(mamma vet inte att hon filmar)

ANOTHER DAY ANOTHER TRY

Jahapp, gick inge bra me kameran igår, tydligen har jag tagit bilder som det är alldeles för hög kvalité på för att dom ska kunna öppnas i det enkla bild programmet vi använder på arbetsdatorn ;))
Mamma skulle va gullig och ordna bilderna på ett usb till mig hemma ist! <3

DATA NÖRD

Ledsen jag blir på att ja e så oteknisk och inte fattar något alls... försöker lägga in bilderna från kameran (mammas systemkamera) till datorn men det går inte att "titta" på dom. Jag skulle ju visa er kvällen vi hade hos Lisen igår :(( Men har pratat med lillebror och han skulle komma senare och hjälpa mig, så vi får vell se hur det går...
Men lite följer jag faktiskt med i tekniken, för nu har klumpfinger skaffat en touch telefon.. wish me luck!
sony ericsson s60



KGA MED MAMMIE

Sitter på mammas kontor och snokar lite under tiden som mamma gör en riktigt god frukost :))
Ska iaf räkna pengar och lite sånt, åka till banken och då ville mammiesen att ja skulle följa me å kika lite i affärer alltid lika roligt <3 passar bra för jag behöver gröna gardiner och en hårborste :$

Resten av dagen består av
- solning (?)
- mys med min man
- K-hamn för brorsans musikshow

händer saker äntligen love it :)

haha snacka om orange jag ser ut men så går de vell när man varit utomlands antar ja ;)
Miss everything <3


HAHAHA

Videoklipp: Misslyckad pole dancing

GUDS STRAFF

Bara för att ja skrev en inlägg igår att de inte händer något så menade jag inte att ja behövde värsta action på jobbet. Men blev tydligen straffad förde, för de satt en mördarspindel ivägen så jag inte kom ut i vänthallen imorse, och spindlar e de mest otäcka som finns enligt mig! ;( 

Jag fick panik, ringde te mamma och tjöt...  de slutade med att jag väntade på att bussen skulle komma så jag kunde fråga någon om den kunde hjälpa till, och nu... E den borta!! den bara försvann och ja vet inte vart, inte vilket håll eller nånting :'( och den va fan lika stor som min tumme !

ALLA DAGAR LIKADANA

Så va de inte förut, jag hade jätte mycket att göra precis hela tiden.. Men nu känns de inte som jag gör något alls!! 
Men det ska de bli ändring på, har så mycket i huvudet men inget händer. Måste iaf börja dansa igen innan jag blir galen ;( Och det kan juh vara bra å komma igång igen inför Golden Times för jag antar att jag kommer vara med i år igen :) Kul att Jay Smith kommer med, han e ju superbra :))

VILL NÄR MAN INTE KAN

Vad är det med det här att när man inte kan göra något så vill man det verkligen?

Jag är så jävla sugen på å träna, heeeela tiden. Eller hitta på något riktigt kul!! Men ja kan INTE för jag har precis varit sjuk och det hänger kvar lite, så när jag anstränger mig blir jag helt svimfärdig....
Så har ja smittat Tobi me så han e juh verkligen inte sugen på att göra något direkt... vilka besvär man har ;(
sen när jag e helt frisk så kommer jag säkerligen bara vilja ligga på soffan å slöa. Typiskt!
Det här kom jag på för jag sitter och beställer varor, å då sitter man still länge så himla långtråkigt



STYLISTERNA

Äter frukost på jobbet och som vanligt passar jag på att sätta mig vid datorn en sväng, just nu kollar jag på stylisterna tycker de e dyng bra :)) Synd att det är så korta avsnitt bara.
Och en tjej jag tycker e så söt e Victoria, men de känns som än så länge har hon fått skit i varje avsnitt (?)

RSS 2.0