Cindys små bebisar : )

Blev inte så bra bilder men ville inte ta mer för de blixtra så och här va dom juh faktiskt inte ens en dag gamla !
En blev helsvart och de tycker ja e så söttt! :))




SLUT LÅNAT SA JAG !

MHM! Nu e de fan slut lånat me min jävla telefon!
Jämt! "sabina kan ja låna din telefon.. " ja blir så jävla trött påt ,
Eller de blir jag vell inte, men när ja ser att det inte är ETT samtal uppringt som de skulle va då blir ja fan irriterad alltså,

Tror folk jag skiter ut pengar eller ?
Eftersom de e samma när man åker bil å ska lämna pengar, "ja har inga pengar... men sabina har ju, för de har hon jämt"

FUCK OOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFF !

CINDY HAR BLIVIT MAMMA!

men jag vet inte om hon vet om de själv än ;))
inatt fick hon nämligen kissebebbar! 2 st :)
och vem kommer få ta hand om dom......... tur att hon kommer hem snart sa ja
Har inte sett dom än, dom e hos pappa i hans säng ^^, Men ska dit lite senare , det värsta e ju att de e Cindys inavelskatt som fått dom, kan juh sluta hur kul som helst ! :D


Hemma

fy fan va bra showen va! ja höll juh på å dö av skratt när jag såg duane komma ut som robin hood, och vissa repliker va ju bara så klockrena!
men jag ska va ärlig jag tänkte faktiskt duane och teater,, hur fan ska de kunna gå ihop? Men han va så jävla duktig! Nu e ja stolt över lillbrorsan! han tar ju efter syr sin, de ser ja de ;)

Dags för sängen, har varit en lång dag för lilla sjuka mig :( *buhuuu ;)

Kisses // S <3

Robin Hood

Det har varit världens underbaraste väder ute idag och vad har jag gjort ?
Legat i sängen med rullgardinen så långt ner som det bara går och känt som om världen ska gå under..
Men nu när jag sovit lite mår jag bättre, och det är juh himla tur det eftersom jag snart ska iväg med Mamma och kolla på lillebror när han spelar Robin Hood på estetfestivalen :)





Hörs ikväll!
Om jag inte e halvdö efter showen dvs...

Kisses // S <3

TodayS outfit (?)

.. nja inge vidare snygg kanske, men jag har kommit på att nästan jämt när jag e sjuk (om jag inte kan va hemma å slappa) så väljer jag att ta på mig jeans och en vanlig tröja ?



Men nu ska jag iaf te jobbet för jag börjar snart, vilken himla tur att jag inte bestämde mig för att stanna hemma på morgonen för Cissi mår illa så hon kommer inte fören senare

 



Cya later!
Kisses // S <3

Klockan fem

jaha nu ringde väckarklockan, så nu antar jag att jag ska gå upp ;)
Kan ju meddela herrskapet att idag blir det en vacker solig dag om vädret håller i sig, för ni ska veta att nu hör man fåglarna kvittra och solen steker in genom fönsterrutan och håller på att smälta mina prydnadsljus!



- duschen väntar

Kisses // S <3

KROPPSSMYCKEN

I sommar vill jag springa runt med kroppssmycken inte piercingar eller så, utan jag viill gärna ha någonting till magen, lår eller vader.. Men jag har fan letat övrallt nu känns de som, varenda jävla hemsida ? 
Någon som har något tips , var ja kan hitta ?


Uppe fem över 4 och sjuk, kan de bli sämre?

Vaknade för sisodär 25 minuter sen, ja fattar inte hur de gick till för ja kom inte i säng tidigt igår.
Lr jo, de gjorde jag men somnade inte ordentligt fören mkt senare..
Nu sitter jag och snorar i sängen, tänkte att nu kan jag försöka få in något inlägg som jag tänkt på så mycket, men har varit halvdöd på jobbet och knappt hemma.

Om man kan hosta ut inälvorna så tror jag att jag vet hur det känns
Igentligen borde jag inte jobba idag, men vem vill bli väckt klockan fem på morgonen för att den behöver hoppa in på jobbet? Visserligen kommer Cissi jobba med mig idag. Får vell se hur jag känner mig lite senare... Börjar febern smyga på lite högre åker jag nog hem :(

jaha,  nu har jag fått tycka lite synd om mig själv. Skrivit en massa skit med andra ord..

Så händer de något intressant idag?
Får INTE glömma att ladda kameran för Duane har juh uppvisning ikv, och det spelar ingen roll hur sjuk jag är för dit ska jag!



Kan det inte gå någon timme så jag kan äta frukost?
Absolut det bästa som händer på morgonen, är jag ensam om att tycka de?


JAG JUST NU



Jobbat förmiddag så nu blir de lååååååååååååång dusch va gott


Micro Mashmallows

Myser framför tv:n i min rosa mysdress och microvärmda mashmallows, mums!

Var hos Emelie en sväng alldeles nyss, vi tog en sväng i skogen med Nemo de va underbart! Så imorrn bitti väntas en stor kaffe och en skön promenix om vädret tillåter förstås :)
Kl 11.15 efter vi har gått å ja har duscha å så, åker jag in till kga för magnetkameraundersökning =/ låter otäckt tycker jag! Ni får vell höra imorrn hur de gick... efter de måst jag ordna med lite ärenden sen blire jobbet !

Så nu måste jag sova !
Kisses // S <3

Skäll inte på mig

ojoj, nästan så man kan tro att jag glömt bort min blogg ;) Men det har jag inte, har massor att berätta om, men dåligt med tid... E på jobbet nu, sabina som jobbar skulle bara lämna lite stuff för mitt hemliga projekt ;))
Tänkte att när datorn ändå fanns tillgänglig så lätt så kunde jag slänga in ngt litet.. Men a,, tog ett litet kort också bara för er! Så jävla snäll e jag, men nu måste jag tyvärr vidare på alla mina äventyr som för tillfället styr mot Ängebäck, Men jag lovar att jag har massor av smaskit som finns intryckt i hjärnan som hjärna vill komma ut genom fingrarna, men de får vänta ytterligare ett litet tag ;)



Love you!
Kisses // S <3

Trivsam kväll igår

jajje, men den får ni höra mer om när ja e på jobbet sen ;)

Har käka frulle, mumma va de!  åt jätte mkt, nästan så jag mår lite dåligt nu :( Ska snart hoppa in i duschen , men först tänkte jag att jag skulle försöka kma påva ja ska ta på mig sen, jobbar eftermiddag idag, kuuuul ;)


PEDIKYR + NYA SKOR we love it!

Har precis varit på pedikyr , så nu har jag fräsha fina fötter :)
Var inne te kga me Fiia imorse, de blev frukost sen skulle vi gå på stan men Fiia va tyvärr tvungen att åka hem de hade blevi lite fel me hennes nya bil, så hon släppte av mig hemma då tog ja bilen å åkte in igen ^^, Ville ha ett par nya vardags skor med en mindre klack, och SÅNA skor e jag väldigt kräsen med faktiskt, har haft två par som har varit dom perfekta vardags skorna, men dom e gamla å slitna nu :$ hitta iaf precis vad jag ville ha !

Sen skulle jag köpa kattsand men det hann jag inte för dom ringde från vårdcentralen, angående vaccineringen jag å brorsan måste ta innan Israel, å ho snacka en massa ja fatta inte ett jota ... Tog lite tid om man säger så kattsand blire nästa gång !


Bleka knubbtår :$


 

Dags för käk sen gör jag nog ett ryck i lägenheten !
Finns på mobilen :))

Kisses // S <3


Visning @ Annika

oj va klockan sticker iväg när man har roligt, nu har jag lagt in varorna från den lyckade visningen, tackar för de :) ska bara lägga in dom nya kunderna, om jag inte gör det imorrn..

Annika e så söt iaf måste ja ju bara säga säkert bland en av dom bästa värdinnorna man kan inte,  hela tiden uppmärksam på att alla trivs å,, a hade så mysigt hos henne !

För övrigt idag så gick de bra på jobbet, inte länge kvar till Emelie slutar =/  men får hoppas att hon kommer och hälsar på ibland te sommarn, stumpan! <3

Imorrn
bitti, blire Mcdie me Fiia, tar en frukost sådär på möra kvisten när lönen lagt sig fint på kontot och allt ;))
efter det blir de nog kika på stan en liten snabbis bara :))
Klockan 12 ska jag på pedikyr! blev ingen manikyr den här gången, de tar jag nästa sväng i samband med en helkropps massage Deluxe!
Eftermiddagen tillbringar jag en sväng i K-hamn me andra Fiia :)) Tar en fika och snackar lite "skit" mer om det snacket får ni nog höra imorn, vare sig det blir bra eller dåliga nyheter! :))
Kvällen spenderas med **** X

Cya tomorrow, sleep tight ;)
Kisses // S <3

HAHA NU RINGER MITT ALARM

a för jag har säkert inte varit vaken länge eller ;)
Men jag ska vell "upp" och göra mig iordning nu då, va ska man äta för frukost idag?
Ni skulle se mitt kylskåp, det har aldrig varit såhär tomt förut :$ Men jag tror jag har lite vindruvor som jag kan äta upp iaf ^^,

Cya @ work ?

God "natt"

så kändes det när jag vaknade iaf, halv fyra och kunde inte sova mer.. Låg i sängen en stund men bestämde mig för att gå upp och vattna blommorna! haha :D
Och nu har jag kollat igenom lite mail osv, skönt att få något gjort ändå Himla tur att jag ska jobba förmiddag idag, annars om jag hade vaknat såhär tidigt så vet ja inte vad jag hade tagit mig till

Ikväll har jag visning hos Annika, vi ligger i sa ja!

Tack för hjälpen med bilden! Ska maila in nr 1 till huvudetkontoret idag när jag kommer till jobbet så får vi se hur dom fixar till det, lägger upp en bild på resultatet så fort jag får det :)

Kisses // S <3

JAG BEHÖVER HJÄLP

vilken bild ska jag ha på mitt visitkort för cosmopharma? bakgrunden kommer inte vara med
Bakgrunden kommer typ vara vit, hjälp mig nu! Kommentera numret måste skicka in bilden snart =(


1.


2.


3.


4.


@ jobbet

Gud så skönt de e ute! Vädret var ju helt underbart imorse, även om det hade regnat, men det va så varmt och de lukta verkligen sommar, så nu e den på väg har jag bestämt ;)

Jobbar hela helgen och på ett sätt känns de skönt, vet inte varför (?) Hade ju varit gött att va ledig me men ändå så känns de lite som att de e meningen att det är jag som ska jobba den här helgen, vi får vell se va den har att bjuda på !

 

14 MAJ

Nu ska jag nog fixa lite i köket och så , sen när jag ska göra mig iordning får jag åka till mamma och duscha åså lämnade juh alla grejjer där när vi hade haft visning :$ Så ska städa iordning på det me!

Tror det är Emma som jobbar idag innan mig alltså, om du läser Emma kan du vell höra av dig till mig om jag behöver köpa me något till Bijna's :))
Inte för att jag inte ska ringa henne , men jag gör det precis innan jag åker till mamma isf ;))


Säger inget mer,



Hörs sen bitches
// S <3

VISNINGAR @ Emma, Annelie, Tilda

Kör på ordentligt nu, har visningar hela tiden känns de som, men de behövs om jag ska kunna vara borta i tre veckor :))
I tisdags hade jag visning hemma hos Emma
I Onsdags hade Annelie bokat så vi va i relax rummet hos mamma
Och samma igår med Tildas visning :))



 

Känns bra :)) Jag tycker att det är så hiiiimla kul å ha visning verkligen! Så e de någon som vill ha så e de bara å säga till :)) Alla verkar nöjda också så de e ju positivt
Ska se till att få igång Emelie ordentligt vore kul om hon kunde klara sig själv redan innan jag åker, men de ordnar vi ;)

BILKÖ

Halloooojis !
Nu har ja juh varit borta så det räcker ellerhur ?  Inte lätt när man e så upptagen som moi ;) Eller när man hamnar i bilkö på vägen hem från jobbet som jag gjorde i tisdags för att något klappträ inte kunde kontrollera bilen utan hamnade i räcken på andra sidan vägen så att en cyklist höll på att stryka me !


Ni som vet hur de ser ut, så kom jag ifrån SJ här och olyckan va vid järnverket




12 maj

ledig mn har endel å göra, nu ska ja hoppa in i duschen hinner inte uppdatera mer än så. men så ni vet att jag lever, för sen har jag massor att berätta :))

KISSES // S <3

MIN PAPPA HAR EN TVILLING !


Fy fan vad otäckt! Det var en här nyss som skulle hämta en gitarr, och de såg fan ut som pappa :O
Jag kan inte förklara hur likt det var alltså det är helt otroligt, lika lång, gick likadant lite mindre skägg, inge hår, glasögon.. jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst :O Samma jacka!
När han gick ut till bilen kikade jag ut och då såg jag juh inte ansiktet, om jag inte hade sett han tidigare hade jag trott att de va pappa som va här
LÄSKIGT !


SJÄLV PÅ CAFÉT

hihi ja tror att Emelie har försovit sig^^, så jag e lite rastlös eftersom jag är van med att hon brukar vara här nu och Emelie e lite svårstartad på morgonen så vi kanske bara brukar sitta å ta en kaffe när hon precis har kommit.
Synd för henne bara eftersom hon missar tobaksbudet ;D
Inte för att det inte finns något att göra nu, men man skaffar sig ju en liten rutin så får vell roa mig med annat ;D











Dom bjussar ja på!

Kisses // S <3

Här väntar en trevlig helg....

........ har gärna sällskap till helgen?



@ jobbet

var ganska trött imorse men ja säger bara de välsigna solen för fan! helt underbart att solen e uppe vid fem, gick juh as lätt att gå upp... Tänker tillbaka på vintern när de va bäcksvart vid den tiden :S uuuuuhhh ! *

Däremot när jag kom ut, då fick jag skrapa bilrutorna! ere inte de ena då e de tamefanimej de andra! :P Tyvärr får ni inte så ngn bild på min snygga "skitväder" skrapa, för jag glömde kamerasladden hemma :( Men de e juh inte lätt att få me allt när man kommer på att man ska byta väska och flytta över allt till den andra

Just nu sitter jag och dricker kaffe, har precis tryckt i mig en liten smörgis och väntar bara på mackorna i ugnen ska bli klara så ska jag göra iordning dom sen ^^,

 

HOLLYWOOD FRUAR OCH RUSSIN

Just nu sitter jag och tittar på svenska hollywood fruar och käkar russin! Så godis sugen och det var vell det enda som fanns hemma som va ngt dugligt att stoppa i sig just nu ^^, Direkt när programmet e slut ska jag sova för imorrn blire att jobba förmiddag och på kvällen ere visning hos Emmie <3





Hittade lite bilder från .. Nån dag (?) Förra veckan när jag var hos pappa,
fixade lite där sen gjorde pappie pannkakor till oss! :D



 


Pappas såg ut som vårrullar och han stoppa in hela i min direkt!
Mina pannkakor va lite tjusigare tycker jag ;)

 

Äckel Charlie va ute och jagade möss som han sprang in med hela tiden !
Usch!



HÖRS SENARE!

Nu drar jag till jobbet,
men innan de blire relaxsalongen och boka tid ;)

Later !
Kisses // S <3


JOBBA EFTERMIDDAG

Idag börjar jag klockan två, "Hur fan ska de gå egentligen" citat från Emelie igår ;) Ingen som behöver förstå..
Trött som fan och igentligen borde jag städa innan jobbet men jag orkar inte, trött på att vara igång precis HELA tiden, men kan inte vara still förlänge heller fast det är ju inget som jag kräver

Innan jobbet ska jag ner och boka tid för manikyr eller pedikyr har inte bestämt mig än men det lutar åt manikyr behövs, efter mitt lilla roliga jag hade med mina naglar mitt i natten :$

Före



Mitt i

 

Nästan klart



 Färdigt!


Tjiiiiing !

Jag vet de va länge sen jag bloggade många som har kommenterat irl, men jag har varit lite busyyyy Japp så ere, har ett litet hemligt projekt, endel  vet om de men ja tänker inte skriva ut de på bloggen fören de e klart  ;) Hemlig va! Men de tar upp rätt mycke tid iaf, så händer de att jag försvinner någon gång så vet ni varför de e bara å ha lite tålamod :)



Mitt läppglans jag köpte ;))

Före



10 minuter efter ;)



VAD JAG HAR I MIN VÄSKA

Jag har kommit underfund med en sak, tjejer (inte alla) har fan hela sitt liv i väskan! Jag fattade inte hur mycke skit ja bär med mig igentligen fören jag kolla det nu, och då har jag ändå INTE ALLT som brukar finnas i min väska :O Enjoy



Det får ju faktiskt plats ganska mycket i min skönhet ; )



3 tidningar
* Rekryteringspapper för cosmopharma
* Cosmopharma katalog
2 almanackor
* litet anteckningsblock
* Horoskopbok
* Cigg
4 tändare
* Kamera
* Kamerasladd
* Mobil
* socker :$
* Bankdosa
* Tuggummi
* Halstabletter
* Nyckelknippa
* Bilnyckel
* Plånbok
* Coop påse :$
* Solglajjer
2 puderdosor
* Puderborste
* Hand+ansiktskräm
* Nagellack
* Läppstift
4 läppglans
* hårborste

ojojoj, men tandborste och tamponger brukar också bo i väskan :$

NYA VISITKORT

Slutar om två timmar, har gått himla fort idag. Binis va här en sväng förut för ja behövde lite hjälp :$
Och då frågade jag även fall hon skulle vilja fota mig för jag ska ha bild på mina nya visit kort för Cosmopharma, och de ville hon gärna hjälpa till med så vi får vell se när de blir :D
Lägger upp bild när jag har resultatet

Kisses // S <3

VAD I HELVETE GJORDE JAG NU ?

Jo såhär va, jag å Fiia va te kga igår för vi skulle sätta in pengar på banken, å vi satt där inne i typ en timme för myntmaksinen hade gått sönder å ja vet inte allt va de va + att vi fick sitta å hålla koll på min bil så de inte skulle komma någon  Lapp-Lisa å sätta något fult på min ruta

Efter banken skulle vi fika å jag va sugen på allt + att jag höll på å kissa på mig för de va upptaget på toan, inte konstigt när de hade parkera en massa tonårsmammor utanför toaletten uuuuek!

 



Men iaf, jag är fortfarande i chocktillstånd och kan inte förstå va som hänt igentligen vi smög omkring lite på stan efter fikan å va fan gjorde jag? Jag köpte att jävla läppglans för 500 jävla spänn! Snälla skjut mig någon! :S  Jag tror jag måste gå å kolla huvve nånstans, aja nån gång ska vell va den första när man gör ngt korkat!

Så köpte ja lite smått till mitt pyssel som jag har hemma


COOL IDAG

jag vet, samma kläder/utseende som igår, men man kan juh inte alltid vara kreativ speciellt inte när man bestämt att man ska ta sovmorgon...



Nu har jag gjort mackor i två timmar, intresseklubben antecknar, ja vet who cares men ja har verkligen inget att skriva om :O Kanske händer något kul sen när ja å Fiia e i kga ^^,

Kisses // S <3

Ps. Ska någon skicka bussgods kom inte jätte gärna med 46 plattor öl... stackars Emma, hade det varit jag som jobbat hade jag nog troligtvis jagat buss chaffisen halvvägs till kga om han gjort som han gjorde mot henne. Busschaffisar sucks!

SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR

Hemma från jobbet nu, idag har det inte direkt hänt något speciellt eller kul att berätta vilket inte hör till vanligheterna

Så nu blir det iaf Svenska Hollywood Fruar sen gör jag mig iordning för sängen!



Imorrn blire
* upp kl 5
* Jobba förmiddag
* In till kga och sätta in pengar på banken
* Hem och bara ta de lugnt!!

Någon som vill me te kga?

Kisses // S <3

Drar till jobbet

Blev typ inge städat :( Fick undan lite kläder i sovrummet och plocka rätt på lite cosmo produkter... Så bokade jag tid i tvättstgan me

Men jag kände lixom att jag orkar inte, ville bara ta de lugnt nu på morgonen, men får vell gott om tid att städa för jag funderar på att sluta dansa



Men nu måste jag dra å handla till jobbet,

Kisses // S <3

3 MAJ 2010

Försökte komma upp tidigare men de gick inte jag BEHÖVDE sovmorgon... Även om jag inte tror att de blir så mycket städande av lägenheten som jag hade planerat så vare värt att sova lite längre. Fast jobbet börjar inte fören kl 14.00 så lite hinner jag göra, om jag tar dag i de ;S

 Så får jag INTE glömma att ta med Carolas Cosmopärm till jobbet, remind me someone?
Ska vell slänga iväg ett sms till Linnea med betalningen från hennes visning är idag så får ja vell se om hon kanske har lust att komma förbi jobbet en sväng :))

Måste får något gjort.... ORKAR INTE ! ;(

GÖR MIG IORDNING FÖR NATTEN

Imorn jobbar jag eftermiddag, men tänkte att jag ska nog gå och lägga mig här snart så kan ja fixa till lite i lägenheten innan jobbet, den här veckan har de juh varit fullt ös på så har inte hunnit göra något alls och stackars kissarna har knappt sett skymten av mig :(( Men ska försöka hålla mig hemma lite mer till veckan som kommer

sweet dreams!

Kisses // S <3

HELGEN

bättre sent än aldirg...
NU kommer uppdateringen från fredagen :) Först kilade jag iväg till Emma, där var också Jennifer och Ellen. Hann inte ens dricka en hel cider innan vi drog vidare till... ? Vet inte vem de va, men jag vet att det var där Emma fick hälsenan av huggen! :O Vi stod nämligen ute och rökte hon och jag så kommer det någon drummel å smäller upp dörren och vem stod närmst? Jo så blod rann kan jag säga! Och Emma brukar INTE vara någon mes men till och med hon blev tårögd.. usch =(
Men där stanna vi inte heller så länge utan vi drog över till grannen, namn?? Jag hann typ in och se hur de såg ut sen drog vi vidare till Brukshallen och där hade iaf Betina födelsedags fest :) Där hann jag ta av mig jackan haha sen kom Emmas brorsa å hämta oss så drog vi tillbaka till henne

sammanfattning : det blev massa bilåkande :D
men väl hos emma så stannade vi till typ 4 å jag och Jennifer gjorde någon egen blandning av dryckerna som fanns kvar så sent tidigt på morgonen

outfiten blev svart bas med nitskärp och vit kavaj - Sminkning körde på lätt sotning för omväxklingens skull

 

haha Emma skulle visa att hon hade gått hotell och restaurang... men hon va juh lite på pickalurven så när hon skulle "skaka på pyttipannan" som vi gjorde mitt i natten istället för att använda stekspade så hamna hälften på golvet ! ;D så jääävla kul va de , då iaf :$



Ljunkan tänkte nästan med visa va hon går för, tur att vi inte fick se de med ;)







HEMMA FRÅN MÖTET

Alltid lika kul att gå på stormötena med Cosmopharma, men jag måste säga att tiden går himla fort! Känns som det var häromdagen jag satt här och skrev om senaste mötet
Idag var det extra trevligt, det fanns mycket roligt att ta upp bl a så har Carola blivit ledare!! Grattis
Och jag vann lottdragningen + att jag fick presenter för att jag har varit månadens bästa säljare! Nu e ja stolt ;)) Dessutom fick jag en ny kalander, behövligt ,för Tertu tyckte att jag skulle ha den eftersom jag ska bli ledare tydligen ?  Enligt henne alltså, e inte ens i närheten än ;))


MÖTE

shit ja har en halvtimme på mig att göra mig klar och springa bort till fotbolssmuseet för det är där vi har våra Cosmo möten, se you later!

God morgon (?) 12.30

Tänkte inte skriva något längre inlägg nu, har lite bilder på kameran från igår och den orkar jag inte börja gräva efter. Det blev som planerat en lyckad kväll alltså :)) Man fick ju göra det bästa av vad man hade och det gjorde vi kan jag lova! Allra finast var nog pyttipannan som jag och Jennifer rotade fram ur Emmas frys sisådär,.. hmm.. vid två, (eller?) Gött me lite käk, medans Emma bara ville sova, kraken :D Men jag förstår henne, måste ha tagit mycket energi åt att försöka lappa ihop hennes hälsena som typ va av!

Nej nu ska jag försöka pallra mig ut i köket och se om jag hitttar ngt, vilket jag inte kommer göra...

Kisses // S <3

RSS 2.0