Tolka mig inte fel


Ibland hatar jag verkligen min jobb (det är iaf så det känns just för stunden i vissa situationer)
Jag hatar att jag är den jag är för arbetet och att det dyker upp saker som jag inte kan kontrollera, att jag måste göra saker eller vara me på något som jag inte vill, även om jag vet att det ingår för att man ska utvecklas.
Det värsta som finns är när det dyker upp saker som måste lösas, och jag vill inte vara den som behöver göradet.
Ibland är det bara så.... orättvist :(

Liten tjej

kör ett litet träningspass till tv:n sen går jag och lägger mig för att ladda för ännu en måndag förmiddag på jobbet :)


Söndagar kan vara bästa dagen i veckan


Folk som inte tycker om söndagar pga ångesten som personerna själv pushar fram för att dom druckit dagen innan vet ju inte va dom pysslar med.
Igår var jag och Sandra på 50års fest och senare drog vi ut, och jag kan inte vara mer avslappnad eller må bättre än jag gör idag, trots att man är lite seg men "ångestdagen söndag" får man väl helt enkelt vända på till något bra.
Mysa med sig själv och vara utvilad till måndag, finns det något bättre? ja de finns ju iofs de, mysa med sin älskade underbara <3
men ni fattar vad jag menar, söndagen när man är så sleten , då finns de ju ingen bättre da att ta hand om sig själv.
Själv sitter jag med mask nu och innan de peela jag ansiktet och känner mig redan mycket piggare, vilket energi boost man får :)
Nu ska jag dricka lite kaffe och fortsätta titta på Elsas Värld. om jag klarar av det, sitter och skruvar på mig för hur hon beter sig i vissa situationer så jag verkligen skämms åt henne ! fast att de inte är på riktigt


Like xmas every day!


Alla pusselbitarna börjar falla på plats, stängs en dörr öppnas en ny lika fort. Se till att inte missa den bara

Det känns så underbart!! just nu menar jag jobbet specifikt
Fick redapå något jätte bra och positivt igår som vi inte trodde skulle hända och de känns vekrligen som de börjar gå åt rätt håll. Va så glad så jag höll på å börja gråta :$
Var tvungen att åka till Sandra och berätta, åka.. jag skulle ju börja gå till henne när hon flytta så nära men näe..
och hon blev nog lika glad hon!
Nu ska jag sluta förvirra er med mina ord när  ni inte förstår vad jag pratar om ;)
tvättstugan kallar





LOVE IT

Verkligen ääääälskar den här och den e miiiin


Sandra har smittat mig med hennes lyckorus

Så e de, ledig idag. Helt underbart :) men vet inte riktigt vad jag ska göra mer än åka å träna en stund sen så jag blir ännu mer pigg. Och ta en kaffe hos Sandra i den nya lyan ikv! Igår var jag nämligen bärhjälp, och jag älskar deras trappa till övervåningen, säger inte mer utan tar kort på den sen så får ni se va jag menar :)

Igår iaf, så spenderade jag dagen men Sandruw i Örebro, vi var på utbildning som jag tror att båda tyckte gick as bra :) Mer om det, längre fram när syftet av utbildningen blir aktuellt ;)

hahah förlåt, men måste visa ditt happyface


http://annaleonore.devote.se/




Tack Mickis <3


what the...?

jag har skrivit flera inlägg och vart e dom då ? :S

mår dåligt

klarar inte av att sitta instängd me något jag inte förstår mig på, mår dåligt på alla sätt och vis! ont i hela kroppen, seg, trött näsan blir täppt så jag inte kan andas och blir helt känslig för allt!

Usch hatar de! har suttit skit irriterad hela dagen här på kontoret för att jag varit helt ensam och inte haft en aning om vad jag pysslat med, snacka om att sänka självkänslan ;(
Ska snart ge mig, gå hem och göra någon jävla nytta (ursäkta mig) så jag bli pigg sen ska jag åka till gymmet och träna arslet av mig så att jag tvärdäckar direkt när jag kommer hem!

Peace

mina dagar gör som klockan...


Dags att gå och lägga sig, hade ingen aning om att klockan va så mycket, men jobbade ju iofs till kl 8 så

Imorgon har jag kontorsdag, får se vad vi ska lösa för problem då, för alltid e de något man stöter på!
På torsdag ska jag köra min älskade farmor  till örebro där hon ska på strålbehandling, och undertiden får jag väl kila iväg på stan och roa mig. Spelar ingen roll vad jag gör om jag så får sitta i en vänthall till hon e klar, gör allt för att hon ska trivas

Natti


oooh my sweet love, Vanilla




Tänk er att ha ett eget litet Espresso House hemma i köket, ååå de bara suger efter deras vanilj latte! Dom e extrema! men men, nöja mej med mina egna latte hemma, duger fint ;))




I've got nothin more for my blog readers, til next time
<3


"tjockisarna"

Skräll! att när jag sätter mig och äter framför tv:n så är biggest loser på! vad e budskapet lixom?
Men idag behöver jag iaf inte ha dåligt samvete, för jag käkade något nyttigt och behövde äta för att jag precis träna, men ändå. man mår ju fan dåligt av såna där "bantningsprogram"

men jag ska njuuuta ! av min goa strawberryshake

Sen blir det in i duschen, fräsch och pigg för filmkväll hos min underbara så fort han kommit hem från gymmet :)



All love to you my friends!


Bad picture great hair!


Life is just as sweet as you let it be


what's on my mind now?
jag sitter i soffan med tv:n påslagen, ljus tända i hela rummet en favorit kopp te, redo att platta håret så fort jag smörjt fötterna efter mitt underbara fot bad!

Hela den här dagen har varit perfekt! vet ni varför ?  för det har varit en helt vanligt dag utan troubles.
Den där lilla lyxen man känner av en fantasivärld som när man fassnar i en film blir aldrig någonsin samma känlsa om man själv sitter i samma situation just då, men idag känner jag den känsla när jag sitter hemma och allt känns helt perfekt!
jag har inte slagit i hvudet, jag försöker bara leva ut det livet som min älskade farmor önskar mig och vill att jag ska ha <3

Känner mig extra pigg idag för jag och sandra taggade gymmet :) vilket kommer bli fler gånger för jag mår alltid så jävla bra efter ett pass!


Jag vill ha pigga dagar

Just nu känner ja mig ganska zombie inspirerad, helst av allt vill ja bara lägga mig och sova även om ja gick och la mig tidigt igår :-( väntar på att kaffet ska bli klart sen ska jag leta fram mitt headset och ge mig ut i kylan med förhoppningar om att vakna till liv! Har inget mer att dela med mig av just nu, här iaf måste göra en to Do list!

Thank you!

Om de inte vore för presentkortet jag fick av pappa i julklapp så hade de blivit en väldigt dyr historia hos frisören :-o. Och då gjorde ja bara slingor och klippte mig. Men de e så de e när man inte har de typiska tunna håret från norden.

just nu

Sitter hos frisören, visar senare va som gjordes. It Will never be okej. . . Har inte sagt att jag ska börja blogga ordentligt igen och kommer inte säga. Kanske längre fram men de e som de e just nu och ja tar dagen som den kommer! Puss!

RSS 2.0