KÅT KATT


KÖPER HEM SOMMAREN

Ni vet juh hur min morgon börja men ska tala om hur den sluta , fick tag på Sabina så hon kunde komma och jobba så åkte jag och Ellen till örebro för att handla lite, "behövde" ett par nya skor och jag hittade dom med <33 Införskaffade även koftan jag har på mig idag och en sommarklänning riktigt kap! Ikväll blir det inte mer än jobb jobb, och samma imorrn bitti!
skor Scorett 399:-
pannband Bik bok 79:- st
linne Gina Tricot 129:-
transparent skjorta Gina Tricot 249:-
klänning Wear It 104:- (!!!!)

SOFT AND CASUAL



Skor - 399 :- Scorett tights - gina tricot (lånade av Cindy) kofta - 99:- gina tricot

JÄVLA SNORIS

cindyirvins.blogg.se

ETT LITET LJUS I DET MÖRKA

Just när jag trodde dagen hade blivit helt förstörd spelar dom min och älsklingens låt på radion så nu e jag på lite bättre humör! <33 Love you

Vaknar 5 i 6 av att mamma ringer och säger att jag behöver jobba för Emelies e sjuk och sabina svarar inte i telefon.. Det tog emot att lämna min älskling i sängen som jag mest av allt ville lägga mig och krama på. Gjorde dock inte det för jag ville inte väcka han mer än jag gjort =/
Det var bara att åkte hem, och hänga upp tvätt sen pallra sig iväg till jobbet.... Kommer vara något slut ikväll eftersom jag har eftermiddagspasset!!
Hörs!

SNABBIS

Sitter hos mamma nu, har varit och plockat lite med mitt lager i källaren har nämligen visning hos lisen om någon timme, full rulle nu!!
Ska även till station och plocka lite där men unnar mig en kaffe med käre Tildis innan jag drar vidare, får se hennes som en liten paus ;) <3
Har varit i kga nu på förmiddagen för att hitta ngt att ha på mig ikväll
vi ska vara ett gäng , käka lite spela lite biljard dricka, osv.. sen blir det utgång!
Iaf, dagens fångst i affärerna blev lika med noll! fifan, ja får panik på de här.. Men har inte tid att tänka på de nu för Tilda ringde nyss

Blogg u later ciao!

DESIGN

nu e ja så trött på min tråkiga som jag tänkte fixa till så nu försöker jag på nytt, går vell inte som jag vell men å andra sidan vet jag juh inte riktigt hur jag vill ha den (?) så va som helst är en bra början :)
Den får duga så länge, även om jag inte är nöjd

CARTOON


YOU ANNOYING FUCKER

Förmiddag denna fredag då, ska snart kolla på stylisterna har redan plockat klart med de jag ska nu på morgonen, och vad blir det senare?
Vill ha min kamera! Cindy skulle komma me den igår men de blev så sent så sa att hon kunde svänga förbi me den idag hoppas ja får den.. :(



KILL ME SOMEONE

Mååår säämst... tur att feber inte smittar så jag kan jobba iaf
Igår fixade jag mamma och duane min säng, eller jag gjorde inte så mycket ;( så nu ser det ut som en bomb har landat i min lägenhet för att jag inte kunde fixa till va juh helt slut!!!
Ni ska få se en bild men inte än, har juh inte ens någon kamera?! 
Tror jag glömde den hos Cindy i söndags (?) Åkte dit efter jobbet och käka till en bra film!
e så seg så orkar inte ens skriva, cya ;(

SAKNAR FAKTISKT ATT VA BLOND


EMELIES LÅT ;)


. . . . . . .

Sitter här på jobbet och käkar mat, har en paus från mördarstädningen i fika rummet..., mamma va juh så söt och kom upp med för och efterrätt :) Det är tack vare min älskade mamma som jag har börjar äta kalla räkor, ingen skalar räkor som min mammie <3 ;))
Sen blir det att gå ut och ta frisk luft smälta maten lite och göra klart städningen, tjejer ni kommer tappa hakan i det rena golvet så var beredda när ni jobbar till veckan för nu e jag igång här ;))
Ikväll blir det faktiskt utgång med Elin och Cindy som det ser ut för tillfället..
Men lugnt ofc ska juh jobba imorrn så får se om jag till och med blir chaffis ikväll kanske :))
Vilket som lär det bli roligare än gårdagens kvälls syssla iaf...
Men en dag kanske jag tillome gör ngt som ser snyggt ut ! ;d

MIN LÖRDAG MORGON


BRIST PÅ ANNAT

Jobbar imorrn så kommer vell inte ha mycket mer för mig ikväll än vanligt när jag försöker fördriva tiden...

MIN FREDAG

Snart är det stängning och fick precis ett telefonsamtal på jobbtelefonen
- Bijna's Place
- Hej de e Annelie! (jobbar nere på hambo)
- HEJ!
- Va gör du ?
- Sitter på jobbet och dricker kaffe och äter choklad tomte
- Haha jaha... eh... e de Cindy?

Haha, hon e inte den första som inte hör skillnad på mig och Cindy i telefon ;)

Äntligen! Idag har Jan och mamma hämtat mina madrasser till sängen :) Så på tisdag när jag e ledig blir de fix hemma va gött de ska bli!
In med det nya och ut med det gamla
I förmiddags sa ja farväl till mitt första par uggs.. dom stank! Så jag tyckte att dom skulle nog trivas bra i soptunnan, men de sved i hjärtat ;( Rest in peace...

. . . . .


GÅRDAGEN IKEA + BADMINTON

Igår morse vaknade jag upp hos min älskade och åkte raka vägen hem för att fixa mig, sen blev det god frukost hos mammie, plocka upp mormor och in till Örebro för att äntligen köpa min efterlängtade säng som jag kollat på så länge! :))
Dessvärre fanns inte madrasserna som jag provade ut :( Men mamma skulle va gullig och sticka in och hämta dom på lördag med jan :) Så länge får sängstommen stå här på jobbet.... Vad jag längtar!!!
Köpte lite mer grejjer som sängkläder till tobias, små plock som galjar. Sen bestämde jag mig för att jag ska ändra färg i tv rummet (just nu går gardiner osv i blått) Ville ha rosa men de fanns ingen rosa matta ;( Så de fick bli grönt! Grön lurvig matta, gröna kuddar och lite sånt :))
Blev även gött och billigt käk på Ikea,
funderar starkt på att försöka baka såna här små prinsess bakelser själv ;)
Senare på kvällen blev det träning inför badminton turneringen med jobbet som börjar nästa onsdag och snacka om ont jag har idag!
Söt Cindy körde några egna moves!
Mer bilder hittar ni på Sabina Engströms Blogg


SHE'S ALIVE !


Sitter på jobbet och väntar på att dom nygräddade mackorna ska svalna så jag kan göra iordning dom så då passar jag på att slänga in ett litet inlägg eller två :))
Lite shopping från Nelly, min aas billiga jacka från HM ;) och mina fina pjäxor!

TodayS Outfit

Idag blev det en mörkare skugga vilket jag inte brukar ha :)




BLOGG PAUS

Sry, men de e så de får bli. självklart kommer jag uppdatera när jag hinner och kan men har inget internet för tillfället förutom på jobbet där det är full rulle
Ciao!

SÄLEN SISTA INLÄGGET


Tjolahopp!
Hinner inte uppdatera om "ute" kvällen vi hade, e nämligen lite små stressad, kl e 9 och vi ska va ute ur stugan kl 11. Hellere för tidigt än för sent, de e juh vääärsta städreglerna här och e de ngt dom inte e nöjda med får man betala 1500 kr vilket vi inte är så sugna på. Så nu ska jag hoppa in i duschen innan dom andra vaknar så jag har lite försprång!


SÄLEN DAG 4


En liten snabb uppdatering så skriver jag mer imorrn bitti
Dagen har varit som så att jag och Cindy åkte och hämta Eka från hennes kompis vid lunch, och kom inte ut i backarna fören på eftermiddagen men vi va iväg länge och jag bestämde mig för att låna Duanes snowboard, haha fick bli barn backen ;))

Men imorrn hoppas jag på att bara åka snowboard kanske en snabb sväng med skidorna i Trollskogen men det är ju ändå sista dagen så :))

Skriver mer imorrn bitti
Cya babes <3

SÄLEN DAG 3


Just nu



Sitter och blänger lite på tv har precis "fönat" håret.. Har man ingen hårfön får man tydligen använda SKOTORKAREN. Visst kunde jag ju låtit håret vara blött men idag ska faktiskt jag Cindy och Eka ut en sväng :)) Hennes kompisar, Angelica och Andrea (?) kommer till sälen som hon jobbade med här förra året om jag inte minns fel så de blir nog roligt förutom att jag e as trött. Dom andra två damerna har juh faktiskt sovit ett tag men såg att den ena sprang på toan precis.

idag blev den inte mycket åka i backen, perfekt temp ute men de snöa,, sugit ;(( Med tanke på att de blåser som fan uppe på toppen, inte okej sen kunde itne Cindy åka ngt heller för hon hade så ont i smalbenen så fort hon fick på sig pjäxorna :( Så det blev ingen lång dag men de gör inget för det var inte kvällsöppet här upp där vi e endå.

Nu vet jag inte va jag ska hitta på men vi hörs ofc!

Miss you T and E <3


SÄLEN DAG 3


Godmorgon alla, snart dax för frukost, men innan det tänkte jag att ni skulle få veta hur det gick för Cindy och Eka igår ;))

Dom ropa inifrån bastun att jag skulle göra mig beredd och gå ut me kameran..
När dom kom ut tog Eka ett messteg ut i snön och Cindy hoppa jämfota dom va juh för sega ut så de blev ingen rullning!
Cindy e en kolsvart neger!


När jag kom in igen fråga pappa hur de gick så ja svara de blev inte seriöst dom mesa så!
haha och det komisk är att pappa säger
"äh vänta tio minuter när dom har fått i sig lite mer vin, då kommer dom egga upp varann där inne sen ska dom ut igen för å göra de på riktigt. Och då ska jag stå beredd runt hörnet men snöskyffeln och lassa snö på dom!"
och de lät juh roligt ;D
5 minuter senare ropar cindy igen till min förvåning då va dom på g som pappa sa!
Han, som ett barn på julafton blir så taggad att han håller på å glömma ta på sig jackan på vägen ut


När vi va beredda ropa ja på dom och sa till dom att dom fick fan göra de på riktigt och kasta sig ut (undra hur mycket vin dom hade druckit) För dom gjorde de å pappa börja mata snö på dom fy fan va vi skratta det enda man hörde va "hohohoooohohohoo va kallt hohohooo" ne gud va lessna vi blev på att vi inte filma ;D


MER SÄLEN PICTURES

Sitta trångt i bilen e vell väl alltid mysigt!



Trollskogen


SÄLEN PICTURES


På vägen hit





Igår lärde jag alla hur man gör när man är jäääättte mätt ;)
"Man sträcker på sig för då blir magen längre och då får de plats mer"



Imorse vid frukost time



SKID DAX!



Nu hänger sig allt så kan inte ladda upp fler bilder får bli imorrn bitti isf
Kisses
- S


SÄLEN DAG 2 KVÄLL


Cindy och Eka bastar, jag hoppar de och kör bara på en vanlig dusch sen ska jag lägga mig och skriva lite sms te min älskade och se va han gör :))
Men ja måste vara beredd me kameran för snart ska tösera ut och rulla sig i snön dom tokarna!

SÄLEN DAG 2


Just nu har vi lite lunch paus så vi sitter i stugan och käkar pappas special, våfflor i pannkaks form (?)
Men de smaka finfint!! gjorda i stekpannan suveränt :))



haha åh pappa då! han FILMADE i backen fy fan säger ja bara de va nog någt av de värsta ja sett ;$ roligt om man hade dyng dragit sig och fått de på film!
Fast vi har inte lagt in filmerna på datorn än så jag slänger upp två bilder, mer får de inte bli för vi ska snart ut igen och Cindy ska hinna slänga upp lite bilder med så jag kanske lägger upp några fler ikv :))

Blog u later!




SÄLEN DAG 2


Godmorgon alla!
Sovit gott? Det har jag iaf  :)) Underbara sängar här faktiskt konstigt nog.
Det är vell bara en liten detalj som gjort att jag kanske sovit en smula sämre en jag kunde gjort

Emelie ville nämligen inte sova under Cindy i våningssängen, hon kom hit inatt förstår ni. Hon tog iaf en madrass och la på golvet mitt emellan vånings sängarna. Och hon väckte mig hela tiden, sa att jag inte fick somna...
"
Jag har tillome ringt mormor, för att jag inte kan sova,.. Det är så mycket andra här inne, Sabina somna inte då!"
Sluta häng över mig ,, låg ja å tänkte för hon hade vell ställt sig upp och stod rakt över mig och glös.
Men när jag sneglade ner på emelies madrass var den borta, hon med..
Och över mig stod en man tror jag det var, smal figur utan hår på huvvet..
Och då upptäckte jag att jag faktiskt inte sov
jag va vaken..

Usch hoppas den här natten blir lättare tur att jag har en sån här sovmask som man har för ögonen :$


Vår stuga e i Hundfjället och Cindy e överlyckliga, visseligen tycker hon inte om barn men hon står ut för idag ska vi äga Trollskogen som hon längtat så efter ;))

Igår kväll:



Btw, sover ni någonsin me Eka och ni ska upp en speciell tid, be inte henne ställa klockan.. Hennes signal skulle kunna väcka döda fifan

SÄLEN DAG 1


Kaos, kan man vell säga, eller som pappa säger "första dagen får det vara lite rörigt"
Det började med att vi kom iväg senare än räknat, komplikationer med väglaget när vi skulle ordna med sysslor imorse, (cindy fassnade med bilen vid stallet för att dom inte hade hunnit ploga, men konstigt med den slasken det var imorse som säkert inte så många fick uppleva eftersom det var ganska tidigt)

Stugan e iaf super fin och väldigt  rymlig, kommer publicera bilder men inte idag är alldeles för trött!
Mamma har ringt några gånger med, efter att jag hade ringt och fått reda på hur allt var hemma, så som det alltid blir när jag åker bort men det är vell lika bra jag vänjer mig ;( Men jag undrar lite hur det skulle bli om det "för en gång skull" var jag som inte kunde ....... återstår och se den dagen jag blir sjuk eller om jag kanske bryter ett ben här uppe :) Med tanke på att vi åkte svart backe nu på kvällen i SNÖSTORMEN som det faktiskt är här uppe, blåser som fan! men det jag skulle komma fram till var att de kanske är dumt med tanke på att jag är så mycket nybörjare som man bara kan bli när det gäller skidor..

Höll förresten på att bryta benet förut, har fått ett par splitternya pjäxor!! Och dom bråka som fan, så kunde inte ens lyfta fötterna utan att de kändes som om jag skulle börja tjuta, så jag dyyyyng drog mig ^^,

hehehe

Men nu tror jag att jag ska hjälpa pappa med maten
Cya!!!

'Miss yuo allready huuunnn ;$ <3

INTE BÖRJAR JAG BLI SJUK?

De va juh as länge sen  ;(  jag vill inte... har känt mig hängig hela dagen och idag ere fan varmt på jobbet alltså! Iofs va ja jätte trött imorse men de borde juh ha gått över nu, jag som ska till sälen på söndag och allt... Får hålla tummarna!!
Blir ingen outfit bild idag den e INTE vacker!
Men de blir kanske en lite senare, funderar på å dra te öret efter jobbet, ngn som vill hänga på ?=)
Någon som vill hitta på ngt ikv ?=))

VINTERNS FAVORIT SKOR



SNEAKPEEK

Två av dom 10 saker som ligger i varukorgen ;)
Lalei 3/4 Tunic SEK 79, Vero Moda - NELLY.COMLalei 3/4 Tunic SEK 79, Vero Moda - NELLY.COMLalei 3/4 Tunic SEK 79, Vero Moda - NELLY.COM
Alivia SEK 129, Nelly  Shoes - NELLY.COMAlivia SEK 129, Nelly  Shoes - NELLY.COMAlivia SEK 129, Nelly  Shoes - NELLY.COM

KLICKAR HEM LITE GODINGAR

Ska man dricka kaffe kan man lika gärna sätta sig ner och chilla lite har juh sprungit omkring som en höna hela morgonen och kan ändå inte göra smörgåsar fören dom svalnat lite
Sitter och klickar hem lite godingar, ger er sneakpeek sen ;) men något som jag rent av inte vågar köpa över näte e byxor :(( flötröööv....
Ollie Shorts SEK 199, Vila - NELLY.COM
Lovem!

BEHÖVER NY KAMERA NU!


Gårdagen jobbade jag eftermiddag sen direkt efter stängning åkte jag hem fixa mig lite sen vidare till Emelie :))
Blev endel skratt och det pratades väldigt mycket om utomlandsresor va underbart!!
Vidare in till Red Brick där jag lämnade könera ^^,
Just nu sitter jag på jobbet och det har varit full rulle, när det börjar lugna sig (vilket inte e nu för er som undrar för jag äter faktiskt min frukost(?)) så ska jag sätta mig och kolla efter en kamera för min e fan kaputt :((
Har inte alls haft den länge, men varför gör den såhär?
Den har helt enkelt blivit dålig, förutom när de gäller närbilder...



Baaaad pictures... tog massor alla blev likadana, men spisen blev såklart bra ! ;O


Ps. Att skotta 3 dm snö med en sopborste är INTE att rekomendera


TodayS Outfit





SNÄLL-MOT-SABINA-DAGEN

Det känns verkligen som att alla är extra söta idag!!
Har fått jätte många komplimanger att ja e fin idag och det är juh jätte roligt att höra :))
När det kommer "stammisar" sölar man juh kanske lite extra. Och en kvinna som brukar vara här berätta att hon hade bakat knäck idag och gjort pannkakor, och jag älskar verkligen knäck och pannkakor e super gott!!
Ca en timme senare, kommer hon tillbaka och har med sig ett fat pannkakor och ett fat knäck, så jävla söt!!

Så nu sitter jag här på jobbet och smaskar :))

FÖRBEREDER MORDBRAND

e alldeles för upprörd för att prata om de...

RSS 2.0